<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Mandy van 't Oostende

  vaste rubrieken

Even de hond aan het uitlaten hier op de Van Groenewegenstraat?
Ja, ik ga zo even langs een goede vriend van mij. Hij kreeg drie herseninfarcten en raakte daardoor verlamd. Sindsdien zit hij in de bijstand en komt dus ook in aanmerking voor de voedselbank, maar kan daar zelf natuurlijk niet langsgaan. Dat doe ik dan iedere week, daar ben je vrienden voor. Daarvoor laat ik altijd even mijn hondje Bobby uit.

Hoe lang bent u al vrienden?
Ooit hadden wij kort een relatie. Maar dat was niet helemaal precies wat we wilden. We gingen als broer en zus met elkaar om, als echt goede vrienden en dat zijn we nu nog steeds. We leerden elkaar toentertijd kennen in Café de Koepoort op een Vocal Obsession avond. Dat bestaat nu niet meer, maar dan kon iedereen een liedje zingen onder begeleiding van twee muzikanten.

U zingt graag?
Ik ben dol op zingen. Ik vorm een duo samen met een gitarist. Samen heten we Mandy en Paul, lekker makkelijk. Sowieso treden we elke maandagmiddag op bij Vermeertoren voor ouderen met dementie. Dat geeft een hele hoop voldoening. Ze herkennen dan 'hun' muziek uit bijvoorbeeld de jaren '60 en dan zie je ze echt genieten. Daar kan echt niks tegenop.

Nog iets leuks meegemaakt afgelopen week?
Paul en ik hebben hier zaterdag vlakbij opgetreden op de Voorjaarsmarkt, helemaal georganiseerd door vrijwilligers en buurtverbinders. Heel gezellig.

Wat was voor u het nieuws van de afgelopen week?
De verkiezingsuitslag vond ik erg verrassend. Een mooie uitslag voor wat het waard is. Ik denk dat het een goed signaal afgeeft.

Asch Rast

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>