<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Femke Stelpstra

  vaste rubrieken

Wat ben je aan het doen?
Ik was op weg naar ons benzinehuisje om een storing aan het kassasysteem te verhelpen.

Heb je deze week nog wat leuks gedaan?
Ik ben met mijn man naar 'Bohemian Rhapsody' geweest. Een pracht van een film! Ik vond de muziek van Queen altijd erg leuk. Mijn man was minder fan, maar hij heeft ook met volle teugen genoten.

Wat zijn de plannen voor het weekend?
We gaan dit weekend Boot Holland bezoeken, de aftrap van het watersportseizoen, in mijn geboortestad Leeuwarden. En meteen even op bezoek bij mijn vader (90) en moeder (87). Ik woon al vanaf 1981 in Delft, maar zo af en toe gaan we terug 'naar de bron'.

Wat was jouw nieuws van deze week?
De demonstratie van scholieren voor een beter klimaatbeleid op het Malieveld in Den Haag. Ze zijn tegenwoordig goed op de hoogte en zeer mondig. Ander leuk nieuws is dat ik binnen drie weken oma wordt! Het wordt een kleinzoon, maar de naam houdt mijn dochter nog even geheim.

Wie zou je graag willen ontmoeten?
Sven Kramer. Dat vind ik een aardige vent. Ik zou willen vragen hoe hij het toch maar steeds volhoudt om zo lang op hoog niveau te kunnen blijven schaatsen, ondanks de blessures die af en toe opspelen.

Wat is de mooiste plek in Delft?
Eigenlijk alle natuurgebieden in de buurt: de Delftse Hout, Kerkpolder waar ik woon, het hele Delflandgebied. Ik ben een natuurmens, dus in mijn vrije tijd ben ik zo veel en zo vaak mogelijk buiten in het groen te vinden. Heerlijk aan de wandel met manlief.

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>