<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Willem de Bie

  vaste rubrieken

Wat ben je hier aan het doen?
Receptje ophalen bij het ziekenhuis. Ik vind het Reinier een prachtig gebouw geworden, ook aan de binnenkant. Wat een verandering vergeleken met die ouwe meuk die er stond!

Heb je nog iets gedaan de afgelopen dagen?
Samen met Marjolein Droog een film opgenomen met de enige nog levende koetsier van Delft. Mooie verhalen over paarden, koetsen en de mensen die hij allemaal vervoerd heeft. Een prachtig stukje Delftse geschiedenis.

Ga je van de week nog wat leuks doen?
Ik zit te wachten tot het vliegweer wordt, dan kan ik weer met mijn drones op pad; mooie beelden maken! Ik ben droneliefhebber van het eerste uur, heb vlieglessen genomen en theorie- en praktijkexamen gedaan. Daarom mag ik ook commercieel vliegen.
Wie zou je nog eens willen ontmoeten en waarom?
David Gilmour, zanger, gitarist en songwriter van de legendarische band Pink Floyd. Muziek is de mooiste en meest begrepen taal; hij weet daar alles van.

Wat was voor jou hét nieuws van de afgelopen week?
De Brexit. Ik kan maar niet begrijpen dat normale, weldenkende mensen deze Brexit, deze puinhoop willen.
Met alleen maar onrust en verliezers tot gevolg. Eigenwijze types, die Britten…

Wat vind je de mooiste plek van Delft en waarom?
Het slootje tussen de huizen aan de Rubberplantage en de oude Joris-boomgaard vind ik het mooist. Daar ligt mijn jeugd: vlotje varen, vissen, zwemmen, schaatsen, elke meter is bekend.
Ik heb daar heel veel mooie uren doorgebracht!

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>