<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: MartinGroenTeksten

Delvenaar in beeld: Jolanda van der Ham

  vaste rubrieken

Lekker met de hond aan het wandelen hier in de Delftse Hout?
Dat doe ik altijd als ik vrij ben. Vrijdag en zaterdag moet ik weer werken bij Van Oldenburg Schoenen in Rijswijk en dan doet de hondenuitlaatservice dat.

Nog wat leuks gedaan met oud en nieuw?
We hebben de jaarwisseling gevierd bij vrienden in Brasserhout in Ypenburg. Na 0.00 uur lopen er nog genoeg mensen binnen en dat is super gezellig. De kinderen gaan inmiddels hun eigen gang.

Ga je van de week nog wat leuks doen?
Volgende week hebben we een nieuwjaarsborrel bij Beach Club Royal in Hoek van Holland. Dat is bij een neef van mijn man. We treffen daar familie, vrienden en kennissen. Ook weer erg gezellig. En vanavond pak ik de draad weer op met sporten.

Wie zou je nog wel eens willen ontmoeten?
Ik ben erg fan van Michael Bublé. Naast dat hij een fantastisch artiest is, zou ik hem graag ook als mens willen leren kennen.

Wat was voor jou hét nieuws van de afgelopen week?
Ik ben toch wel erg geschrokken van het vuur in Scheveningen en ik vind het heel erg voor die mensen daar. Je vraagt je toch af waar het is misgegaan en wie de schade gaat betalen. Ik vond het heel heftig om te zien.

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Het oude centrum doordat het een soort knusheid uitstraalt. We zijn daar in onze vrije tijd veel te vinden. Ook bij La Cubanita, want daar werkt onze dochter. De Delftse Hout vind ik trouwens ook erg mooi en een fijne plek om te wandelen.

Martin Groen

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>