<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvernaar in beeld: André Blanchek (78)

  vaste rubrieken

Wat heerlijk zeg om hier in de zon aan de Kanaalweg naar de voorbijvarende boten in de Schie te kijken. Komt u hier vaker?
Als het weer meezit zoals vandaag, dan fiets ik lekker door Delft en dan kijk ik regelmatig naar de boten die hier door de Schie voorbij varen. Ik ben nu zo'n zeventien jaar gepensioneerd en geniet van mijn vrije tijd.

Heeft u nog iets gedaan de afgelopen dagen?
Ik ben langs geweest bij goede kennissen die graag bezoek krijgen en dat ook nodig hebben.

Gaat u van de week nog wat leuks doen?
Jazeker. Ik ga op familiebezoek in Zoetermeer. Dat moet je toch een beetje bijhouden. Dan ga ik samen met mijn vrouw in de auto die kant op.

Wie zou u nog eens willen ontmoeten en waarom?
Met diverse figuren zou ik graag eens een praatje willen houden, maar kan niet direct een naam noemen.

Wat was voor u hét nieuws van de afgelopen week?
Dat is toch wel die onverkwikkelijke toestand met de Armeense kinderen Howick en Lili. De hele asielprocedure is krom en daar zijn die kinderen de dupe van.

Wat vindt u de mooiste plek van Delft en waarom?
De mooiste plek vind ik de Oostpoort. Mijn dochter heeft op die plek bruidsfoto's laten maken. En bij ons 50-jarig huwelijk kregen we een hele mooie foto van het gezin met de Oostpoort op de achtergrond. Ook wil ik het Agathaplein noemen, omdat ik het heel erg vind dat de gemeente daar haar zin doordrukt, tegen de wens van de bewoners in.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>