<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in beeld: Claire Verbeek (33)

  vaste rubrieken

Wat ben je momenteel aan het doen hier op de Reineveldbrug, oftewel de Delftse Trambrug?
Ik ben met mijn hondjes Amy en Floor op weg van huis naar mijn bedrijf Passion Support aan de Nieuwe Plantage. Ik ondersteun ondernemers met hun Apple-producten.

Hebben je nog iets leuks gedaan de afgelopen week?
Het is eigenlijk een heel drukke week, maar dinsdag ben ik naar het strand in Noordwijk geweest. Dat was heerlijk. En een groot voordeel van eigen ondernemer zijn, dat je de tijd zelf kunt indelen.

Ga je van de week nog wat leuks doen?
Jazeker. Zaterdag heb ik mijn vrijgezellenfeest, want op 10 augustus ga ik met Donny trouwen. Die is vandaag opgehaald voor een vrijgezellenfeest van twee dagen, dus dat zal me benieuwen. Door mijn volle en onvoorspelbare agenda is de datum van mijn vrijgezellenfeest geen verrassing meer. Wel wat we gaan doen, want dat weet ik dus echt niet. Ik heb er geweldig veel zin in.

Wie zou je nog eens willen ontmoeten en waarom?
Eigenlijk Steve Jobs maar dat kan helaas niet meer, dus dan Tim Cook. Wat Apple met zoveel passie doet, dat vind ik fascinerend en zou daar graag nog eens met Tim over door willen praten. Ik probeer die passie ook in mijn bedrijf te laten zien. Het gaat niet alleen om de technische kant van de apparaten, maar vooral om wat het de klant oplevert.

Wat vind je de mooiste plek van Delft en waarom?
Ik vind heel Delft mooi, ben heel gelukkig hier. De Oostpoort en de Delftse Hout vind ik prachtige plekken. Ik kom daar heel graag.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>