De selectie van CKV Excelsior met hun steunbetuiging naar hun trouwe supporter Johan
De selectie van CKV Excelsior met hun steunbetuiging naar hun trouwe supporter Johan

Emotionele kampioenswedstrijd CKV Excelsior

sport

DELFT - Aanstaande zaterdag 25 maart is het dan zover: Excelsior kan kampioen worden! In de eigen sporthal de Buitenhof moet het zaterdag gebeuren tegen IJsselvogels. Aangezien er eerder dit seizoen in Moordrecht werd verloren, is het team van Jorrith Ekelmans uit op revanche.

Steun
Afgelopen zaterdag heeft Excelsior al een reuze stap naar het kampioenschap gezet door ONDO te verslaan. In ‘s-Gravenzande werd er met 21-27 gewonnen. Deze wedstrijd kon door Johan Zantman bekeken worden via een livestream vanuit ONDO. Johan is een trouwe sponsor, lid en supporter van Excelsior. Recentelijk werd bekend dat hij ernstig ziek is. “Als team willen we Johan graag laten weten dat we hem steunen en er voor hem zijn. We dragen de overwinning van afgelopen zaterdag dan ook aan hem op en zullen er alles aan doen om te laten zien dat we als team samen sterk zijn en elkaar steunen, ook in moeilijke tijden”, aldus hoofdcoach Jorrith Ekelmans.

Trots
De trainer is trots op de prestaties dit seizoen. “Ik ben ontzettend trots op het team en onze club. We hebben hard gewerkt en veel geïnvesteerd om tot hier te komen. Het is geweldig om te zien dat we onszelf na al dat werken nu kunnen belonen.” Ook zegt Jorrith klaar te zijn voor de wedstrijd van zaterdag. “De selectie en ik kijken er ontzettend naar uit om jullie zaterdag allemaal te zien in sporthal de Buitenhof en met jullie te genieten van deze bijzondere dag. We gaan er alles aan doen om samen met jullie deze wedstrijd te winnen en het kampioenschap binnen te halen.” De wedstrijd zal om 19.00 uur beginnen, met aansluitend vanaf 20.00 uur een kampioensfeest in sportcafé de Mookies. Als laatste heeft de hoofdcoach nog een boodschap namens de hele selectie: “Lieve Johan, dit gaan we doen voor jou. STAY STRONG JOHAN!”