Inschrijven kan bij de receptie van het zwembad
Inschrijven kan bij de receptie van het zwembad

Aquaslank: Sportfondsen geeft energie!

sport

DELFT - Sportfondsen staat voor vitaliteit, zowel fysiek, mentaal als sociaal. Aquaslank is een nieuw programma naast alle andere groepslessen zoals aquajoggen, aquarobic, aquavitaal, aquabootcamp en aquatrimzwemmen.

Aquaslank is een combi-programma voor het beste gezondheids- en afslankresultaat en start per 4 oktober. Sportfondsen helpt met een gemotiveerd team de persoonlijke doelen van de deelnemers te bereiken.

Programma
Het aquaslankprogramma bestaat uit een combinatie van aquafitlessen en voedingsadviezen met een persoonlijke coaching. “We bieden geen algemeen dieet voor de korte termijn, maar aanpassingen in eetpatronen die op de lange termijn succesvol zijn. Het doel is te komen tot een permanente gedragsverandering, waarbij bewegen en voeding op een positieve en aangename manier centraal staan.”

Bewegen
Bewegen in het water is intensief en zorgt voor een hoge verbranding van vet/calorieën. Het bijkomend voordeel van water is dat de belasting op de gewrichten minder hoog is door de opwaartse druk die het water geeft. Naast de cursus, die tien weken duurt, mag je ook nog eens iedere week een keer gratis banen zwemmen en een keer gratis meedoen aan één van de aquasportlessen.

Contacten
De groep deelnemers zijn gelijkgestemden, allen met een zelfde doelstelling. Hieruit kunnen leuke nieuwe contacten ontstaan. Aan het einde van de cursus wordt er onder de deelnemers die hun doel hebben behaald een make over fotoshoot verloot.

Inschrijven kan bij de receptie van het zwembad aan de Weteringlaan 1. Vol=vol. 

Kijk voor meer informatie op www.sportfondsenbaddelft.nl.

!