Logo delftopzondag.nl
Mark-Paul Burgersdijk van Burgersdijk tennis en Peter van Haagen van Ring Pass Delft bij de ondertekening van het contract
Mark-Paul Burgersdijk van Burgersdijk tennis en Peter van Haagen van Ring Pass Delft bij de ondertekening van het contract (Foto: )

Nieuwe Tennisschool bij Ring Pass Delft Tennis

  sport

DELFT - Met de ondertekening van het contract is Ring Pass Delft Tennis per dit jaar in zee gegaan met een nieuwe tennisschool: Burgersdijk tennis.

Burgersdijk tennis geeft tennislessen door gecertificeerde tennisleraren op meerdere parken in de regio. Op de pas gerenoveerde tennisbanen van Ring Pass Delft wordt in samenwerking met Burgersdijk tennis op zaterdag 14 maart een tennisclinic gegeven voor volwassenen en kinderen. Kom kennismaken met tennis en ervaar wat het is om deze sport te beoefenen. De tennisclinic is van 11.00 uur tot 14.00 uur. Indien mogelijk van te voren aanmelden, met vermelding van leeftijd bij: info@burgersdijktennis.nl of tennis@ringpass.nl. Kijk voor meer informatie op www.ringpass.nl of www.burgersdijktennis.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten