Logo delftopzondag.nl
Het Abraham en Sara toernooi van TV Tanthof staat binnenkort weer op de kalender!
Het Abraham en Sara toernooi van TV Tanthof staat binnenkort weer op de kalender! (Foto: )

TV Tanthof viert lustrumjaar!

  sport

DELFT - Tennisvereniging Tanthof, gevestigd aan de Straat van Malakka 74, viert dit jaar haar zesde lustrum. De club is dertig jaar jong en dat is te merken aan de agenda, die bol staat van de activiteiten.

Peter Buitendijk, lid van de lustrum- en toernooicommissie:
"We zijn in juni met een leuk clubje leden met de bus naar Zeeland geweest, voor een wijnproeverij bij Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor. Dat was een groot succes. Verder hebben diverse activiteiten een extra 'Lustrum' accent, een feestelijk tintje.

Ook voor de jeugd staan activiteiten in de planning. Er is al een tennisclinic geweest en binnenkort hebben we een 'Glow in the Dark'-tennistoernooi. Hierbij zijn de baan, het net, de rackets en de spelers verlicht door middel van UV licht (blacklight). Je kunt je wel voorstellen dat dit een geweldige ervaring is! Heel bijzonder en zeer hilarisch, lijkt me."

Toernooi en BBQ
"Op zaterdag 24 augustus staat een ander leuk evenement op de rol, het traditionele en altijd zeer gezellige, drukbezochte Sara en Abraham-toernooi. Een toernooi voor alle tennissers in de categorie 50+. Gezien het toenemende aantal 50+ers binnen de vereniging is dit altijd een goed bezet toernooi. Er wordt gespeeld in poules van 4 personen van ongeveer gelijke speelsterkte. De bedoeling is dat het toernooi om 10.00 uur begint, dat hangt af van het aantal aanmeldingen. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 per persoon. Na de wedstrijden worden de Abraham en Sara van TV Tanthof bekend gemaakt. Een eretitel waar iedereen zich graag extra voor uitslooft op de baan. Daarna beginnen we met de Lustrum barbecue, toegankelijk voor alle leden, deelname is gratis. Introducés zoals partners, broers en zusjes zijn ook welkom, zij betalen een bijdrage. Op zaterdag 21 september staat het lustrumfeest op de kalender, met live muziek. Dat wordt een gezellig feestje, dan gaat het dak eraf."

Zie voor verdere info: www.tvtanthof.nl.

Meer berichten