<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
V.l.n.r. Teun Bakker (Robey) voorzitter Pieter Kunz, Victor Wijtman (Sport 2000) en Marcel Koshoorn (Concordia): blij met de samenwerking
V.l.n.r. Teun Bakker (Robey) voorzitter Pieter Kunz, Victor Wijtman (Sport 2000) en Marcel Koshoorn (Concordia): blij met de samenwerking (Foto: )

Concordia en Sport 2000 gaan samenwerken

  sport

DELFT - Multisportvereniging (voetbal, tennis, golf en cricket) DSV Concordia heeft een meerjarig contract afgesloten met Sport 2000 en kledingleverancier Robey.

Na de sluiting van Sporthuis Ruisch moest Concordia op zoek naar een nieuwe partner voor de sportkleding.
"Met Sport 2000 hebben we weer een echte lokale Delftse partner gevonden", aldus Pieter Kunz, voorzitter van Concordia. "Sport 2000 is onderdeel van de Wijtman groep en geen onbekende in Delft. Net als Concordia hebben zij een rijke familietraditie."

Webshop
"De leden van Concordia zijn van harte welkom in onze winkel in de Veste. Dit geldt niet alleen voor de voetballers maar ook voor de andere sporters binnen Concordia", aldus Victor Wijtman, die verantwoordelijk is voor de Sport 2000 winkels.
Sierk Coolsma, verantwoordelijk voor de voetbaltak binnen Concordia, kijkt ook uit naar de webshop. "Die moet het mogelijk maken om eenvoudig aanvullende kleding te kopen zoals o.a. regenjassen en trainingssetjes maar ook polo's voor de golfers, tennissers of trainers en begeleiders binnen Concordia."

Kledingleverancier
Robey is al jaren de kledingleverancier van Concordia. De geschiedenis van Robey gaat terug naar 1947. In dat jaar realiseert Pieter Bey zijn droom: een eigen sportmerk, vanuit zijn woonhuis in Blijdorp. Hij plakt de eerste twee letters van zijn geliefde Rotterdam voor de drie letters van zijn achternaam en creëert zo de merknaam Ro-bey. De regionale krant AD riep het tenue van Concordia uit tot mooiste sporttenue van de regio: modern vormgegeven met een klassieke uitstraling. Binnen de samenwerking is ook sponsoring overeengekomen en op die manier ondersteunen Sport 2000, Robey en ook rijwielhandel Bike Totaal Wijtman het sporten binnen Concordia.

Margreet van Swieten

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>