Logo delftopzondag.nl

ADO Den Haag Voetbalkamp

  sport

ADO Den Haag komt van 22 tot en met 24 augustus naar DHC in Delft met een driedaags ADO Den Haag Voetbalkamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Verder staat er eind augustus een ADO Den Haag Voetbalkamp op het programma bij HBS Craeyenhout in Den Haag (20 t/m 22 augustus). Inschrijven kan via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue, een ADO Den Haag Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen voetbalplezier. Eén van de onderdelen van het Voetbalkampen-programma zijn de ADO Den Haag Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.
Alle trainingen van de ADO Den Haag Voetbalkampen vinden dagelijks plaats van 9.00 uur -15.00 uur. Naast het uitgebreide voetbalprogramma is er tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen spelers van het eerste elftal van ADO Den Haag op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Meer berichten