Afbeelding

Golf4life op Golfbaan Delfland

sport

Op zaterdag 23 juni organiseert Golfbaan Delfland in Schipluiden Golf4life; een groots opgezet (golf)evenement met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Geld dat broodnodig is voor onderzoek naar kanker, een ziekte die ons helaas allemaal kan treffen.

Wat gaat er gebeuren op Delfland? Voor de vroege vogels een Dauwtrap Toernooi en je kunt een flight kopen, al dan niet met (oud-) voetballers als Leo Beenhakker, Hans van Breukelen, Rick Hoogendorp, Piet Schrijvers, de gebroeders Van de Kerkhof, en met hen een rondje golfen. Uiteraard wordt catering in de baan verzorgd. Ook zakelijk een unieke kans voor dit mooie doel. 's Middags is er een veiling met unieke (golf)items en de dag wordt afgesloten met een BBQ en natuurlijk de overhandiging van de cheque.

Doe dus mee, alleen doneren mag natuurlijk ook, en zet je beste beentje voor! Meer informatie en aanmelden via www.delflandgolf.nl/golf4life. Golfbaan Delfland Bij Golfbaan Delfland in Schipluiden (36-holes) kunt je spelen zonder lidmaatschap. Toegankelijkheid, gezelligheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Makkelijk bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid voor de deur, aan de A4 (afrit 14), tussen Den Haag en Rotterdam.