Open dag bij tennisvereniging Ring Pass

sport

DELFT - Bij Ring Pass vindt op zaterdag 24 maart vanaf 11.00 uur een open dag plaats.

Op de tennisbanen van Ring Pass kun je kennis maken met tennisschool Koster. Kom gezellig een balletje slaan. Het is aan de jeugd van 5 tot en met 8 jaar om te beginnen. Hun inloop is vanaf 11.00 uur. Daarna is er de inloop van de jeugd van 9 tot en met 12 jaar. De jeugd en volwassenen lopen in vanaf 12.00 uur en voor dezelfde groep is er ook een inloop vanaf 12.30 uur.
Om 11.00 uur kan de jongste jeugd kennismaken met tennis. Er zijn kindertennisrackets, kindernetjes en zachte tennisballen aanwezig, zodat papa, mama, opa, oma, tantes en ooms een balletje kunnen slaan met hun (klein-)kind, neefje of nichtje. Uiteraard worden er ook onder leiding van professionele tennisleraren leuke (spel-)oefeningen gedaan en er staat een ballenkanon klaar om wat ballen weg te slaan. Hoe gááf is dat, aldus de organisatie. Na afloop is er limonade om de dorst te lessen en is er de mogelijkheid om in te schrijven voor tennislessen.
Om 11.30 uur kan de oudere jeugd aansluiten en zelf of met iemand anders een balletje komen slaan. De leraren zijn aanwezig om de basis van het tennissen uit te leggen, denk hierbij aan het technische aspect. Of er kan er een half uur lang tegen het ballenkanon worden getennist! Er zijn genoeg tennisrackets aanwezig en na afloop staat er natuurlijk een lekker drankje klaar.
Om 12.00 uur is er een vrije inloop voor oudere jeugd en volwassenen en kan ieder zijn vragen kwijt met betrekking op de tennislessen of het lidmaatschap. Ook dit hele uur staat er een tennisleraar klaar om de deelnemers de basis aan te leren en staan er leuke oefeningen op het programma. Naast het ballenkanon is er ook ruimte om op de andere tennisvelden spelvormen te trainen en kan er een wedstrijd gespeeld worden!
Aanmelden voor de open dag kan via tennis@ringpass.nl en vermeld welk tijdstip jij of je (klein-)kind mee wil doen!