ODD organiseert Open Delftse Paren tijger Kampioenschap

sport

DELFT - De Delftse bridgevereniging One Down Delft (ODD) organiseert zaterdag 30 december het traditionele Open Delftse Paren tijger Kampioenschap. Speellocatie is het Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt 9 in Delft. Er wordt gespeeld in drie zittingen: 's ochtends 's middags en 's avonds. Van elke zitting wordt een uitslag opgesteld en zijn er prijzen te verdienen. 

Door de jaren heen is dit toernooi gegroeid en staat het inmiddels op de jeugd toernooi kalender van de Nederlandse Bridge Bond. Het bestuur van ODD ziet met genoegen dat het ODPtK door de top van de Nederlandse jeugd gezien wordt als een mogelijkheid om in een gezellige sfeer de onderlinge strijd en de strijd met de overige deelnemers aan te gaan. In overleg met Kees Tammens, coördinator van de jeugdtrainingen van de Nederlandse Bridge Bond en tevens bridgeverslaggever van de Volkskrant zijn dit jaar per zitting 25% van de beschikbare speelplekken gereserveerd voor de topjeugd van Nederland.

Het toernooi is daarmee een uitstekende gelegenheid voor bridgers met minimaal enkele jaren speelervaring om zich in een gezellige ambiance te meten met de sterkste jeugdspelers van Nederland.

Men kan zich per zitting met een partner opgeven. Deelnemers die minimaal 2 zittingen met een verschillende partner spelen strijden daarnaast om het  Tijger T-shirt 2017.

Zie voor meer informatie en aanmelden www.onedowndelft.nl of bel naar Liet Relou via 06-13891385 of Herard Buis via 06-54211023.