Personal trainer Frank, eigenaar Enrico Brehm en voedingsdeskundige Mariska (v.l.n.r.).
Personal trainer Frank, eigenaar Enrico Brehm en voedingsdeskundige Mariska (v.l.n.r.).

Voel jezelf fit bij Vital Fitness Delft – sportschool op de hoek

sport

DELFT - Vital Fitness is een echte Delftse sportschool, gevestigd aan de Beethovenlaan 230. De kracht van Vital Fitness zit 'm in de kleinschaligheid en gezelligheid, die hier uitstekend gepaard gaan met op serieuze wijze sporten en werken aan een gezond lichaam.

"De persoonlijke en haast familiaire sfeer die hier hangt wordt door iedereen als heel prettig ervaren", vertelt eigenaar Enrico Brehm. Iedereen is er welkom, of je nu een beginner bent of al wat langer sport. "Iedereen kan gewoon zijn of haar eigen ding doen zonder zich bekeken te voelen", zegt Enrico.

Iedereen die bij Vital Fitness traint, krijgt een gratis trainingsschema op maat. Bovendien krijgen nieuwe leden de eerste keer uitleg bij de verschillende apparaten en oefeningen. "Ook daarna helpen onze instructeurs je natuurlijk graag als je vragen hebt. Bovendien houden ze altijd wel in de gaten of ze ergens kunnen helpen."

Vital Fitness beperkt zich niet tot sporten alleen. Binnen deze sportschool is ook veel kennis over gezonde voeding. Vrij recent brachten Enrico en voedingsdeskundige Mariska van Vondelen hierover een boek uit: De 5 Principes van een Vitale Levensstijl.

Wie op ongedwongen wijze fitter en gezonder wil worden is bij Vital Fitness aan het juiste adres. Het voordeligste onbeperkt lidmaatschap kost 19 euro 99 per maand, waarbij je zo vaak kan komen sporten als dat je wilt. Wie dit lidmaatschap nu afsluit, kan tot 1 november gratis sporten en betaalt pas voor de periode daarna. Bovendien is er ook een nog voordeliger lidmaatschap speciaal voor ouderen en kan er altijd een gratis proefles worden gevolgd.

Benieuwd? Kom langs of kijk op www.vitalfitnesscenter.nl.