Op 11 november staat de finaledag van het Theo Korporaal Korfbal Spektakel op het programma bij Fortuna! (Foto: Frank Stollman)
Op 11 november staat de finaledag van het Theo Korporaal Korfbal Spektakel op het programma bij Fortuna! (Foto: Frank Stollman)

Finaledag Theo Korporaal Korfbal Spektakel!

sport

DELFT - Op zaterdag 11 november staat de finaledag van het 26e Theo Korporaal Korfbal Spektakel weer op het programma bij Fortuna! Een mooie korfbaldag met heel de dag door spannende korfbalwedstrijden. De dag wordt ouderwets afgesloten met een knalfeest met meerdere dj’s.

Tijdens deze editie zullen Fortuna, PKC, KZ en HKC strijden om de titel. Op zaterdag 4 november worden de voorrondes gespeeld bij PKC/Vertom in Papendrecht. Daar wordt bepaald wie op 11 november de finale speelt. De wedstrijden starten op 11 november om 13.30 uur en de finale wordt om 19.30 uur gespeeld. Het belooft een mooie opwarmer te worden op het Korfbal League seizoen!

Feest
Traditioneel wordt het TKKS afgesloten met een spetterend feest voor jong en oud. Dit jaar heeft de organisatie een fantastische line-up weten neer te zetten, dus de voetjes kunnen de hele avond van de vloer! Om aanwezig te zijn bij de wedstrijden en/of het feest moet je kaarten kopen in de webshop via de link op www.fortuna-korfbal.nl. Ook leden van Fortuna dienen een kaart te kopen.