Afbeelding

Een kok aan huis voor de mooiste feesten

Partnerbijdrage

We mogen voorzichtig aan ademhalen en ons verheugen op het organiseren van feesten en het vieren van speciale gelegenheden. De maatregelen zijn zo goed als verleden tijd wat betekent dat we kunnen uitpakken met onze verjaardagen, diploma-uitreikingen en bruiloften. Dus waarom zou je het niet meteen goed organiseren? Woon je in de omgeving van Rotterdam en heb je nog niet de gelegenheid gehad om je 30e verjaardag groots te vieren? Doe dat dan alsnog en geef de organisatie uit handen door een thuiskok in Rotterdam uit te nodigen.

In deze blog word je geïnspireerd tot het organiseren van sfeervolle feesten waarbij de kok aan huis bij jou in Rotterdam het verschil maakt. Een goed feest begint immers met goed eten.

Een familiefeest

Staat er een groot familiefeest op de agenda? Je ouders die 40 jaar getrouwd zijn of opa die 80 kaarsen mag uitblazen. Wat dacht je dan van een sfeervolle feest bij iemand in de tuin? Als het weer het toelaat en het ’s avonds langer licht blijft, is het heerlijk om elkaar in de buitenlucht te ontmoeten. Vergeet niet de volgende voorbereidingen te treffen:

  • Een overkapping of tent in het geval dat het toch gaat regenen
  • Voldoende drinken en hapjes. Pak eens uit met luxe aperitiefjes en cocktails
  • Muziek. Stel je een playlist samen of huur je een muzikant in?
  • Sfeerverlichting en kaarsen
  • Een vuurplaats en voldoende hout. En is het nog wat te koud, zorg dan voor voldoende plaids

Om de avond helemaal af te maken, regel je een heerlijk en luxe diner om de gelegenheid mee te vieren. En dan kun je zelf de hele avond in de keuken staan, maar je kunt ook een thuiskok bij jou in Rotterdam of omgeving uitnodigen. Terwijl jij gezellig bijpraat met de familie, bereidt hij een culinair hoogstandje voor waar de hele familie van geniet.

Een liefdevolle bruiloft

Ga jij of een naaste bekende van je trouwen? Hoe gaat de dat eruitzien en waar vindt het grote feest plaats? Je kunt een mooie zaal afhuren waar alles van begin tot eind georganiseerd wordt. Maar waarom kies je niet voor een prachtig zomers feest in eigen tuin? De buitenlucht en de groene omgeving dragen enorm bij aan een sfeervolle en romantische bruiloft waar jij en je geliefde de dag van je leven ervaren. Een feestelijke tent -want je weet nooit wat het weer gaat doen- met lichtsnoeren en decoratie, een deejay of band die de muziek verzorgt en uiteraard heerlijk eten en drinken. De feestavond trap je af met een uitgebreid driegangendiner die door de thuiskok bij jou in Rotterdam wordt klaargemaakt. Het voordeel is dat hij ervaring heeft met het koken voor grote groepen en rekening weet te houden met dieetwensen en allergieën. Zo kan iedere bruiloftsgast ongestoord genieten van het eten en van elkaars gezelschap.

De 30 aangetikt?

Binnenkort ben je jarig en dan tik je de 30 aan. Of 40 of 50. Hoe dan ook, je wilt het anders en groter aanpakken dan andere verjaardagen. Nodig je beste vrienden en familie, net hoeveel mensen je aan tafel wilt, en organiseer een gezellig diner met een prive kok aan huis. Dat hoef je niet zelf klaar te maken, want ook nu weer komt de kok aan huis bij jou in Rotterdam over de vloer. Hij neemt de keuken van je over terwijl jij met je gasten aan een drankje zit en uitkijkt naar een heerlijk voorgerecht. Een diner tijdens een verjaardag is de ideale manier om met iedereen bij kletsen en daar echt de tijd voor te nemen. Hebben jullie genoten van een voortreffelijke maaltijd? Dan laten jullie de afwas over aan de thuiskok en kun jij met je gasten je verjaardagsfeest voortzetten. Voel je de leeftijd nog om met je vrienden de hort op te gaan?

Reden voor een feest? Nodig een thuiskok uit in Rotterdam

Wat de gelegenheid ook is en hoeveel mensen je ook uitnodigt, een luxe en uitgebreid diner tilt het feest echt naar een hoger niveau. Urenlang met elkaar aan tafel herinneringen ophalen of bijkletsen, terwijl het eten voor je bereid en geserveerd wordt. Beter kan het niet. Heb jij binnenkort een feest te organiseren en zie je het niet zitten om zelf in de keuken te staan? Huur dan een thuiskok in die bij jou in Rotterdam de sterren van de hemel kookt voor jou en je gasten. Succes gegarandeerd met een onvergetelijke 30e verjaardag, familiefeest of bruiloft. Wordt het alleen wel een uitdaging om je volgende verjaardag te overtreffen.