Lees hier alles over afkickklinieken in Thailand

  Partnerbijdrage

Je doet er goed aan om de keuze te maken om te gaan afkicken in een afkickkliniek. Je hebt grote kans dat je door de persoonlijke aanpak en volledige toewijding van experts, volledig van jouw verslaving afscheid kunt nemen. Natuurlijk heb je daar zelf ook een grote invloed op maar je hoeft het niet alleen te doen!

Een groeiend deel van de afkickklinieken zijn ook in het buitenland actief waaronder dus Thailand. De afkickklinieken in het land waar boeddhisme de hoofdreligie is, dragen bij in het creëren van rust in de lastige en hectische tijd waar jij je nu in bevindt. De afkickklinieken in het Thailand werken heel nauw samen met een groot aantal klinieken in ons land waardoor het heel eenvoudig is om doorgestuurd te worden naar afkickklinieken in het prachtige Oosterse land. Afkickklinieken vinden in Thailand kan hier.

Een ander ritme aanleren
Je komt in een heel ander ritme in Thailand dan je gewend bent hier in Nederland. Je zal heel je schema moeten omgooien en een ander ritme moeten aanleren. Dit is juist goed om uit de negatieve spiraal te komen waarin je nu zit. In Thailand kan je afkicken zonder stress en de drukte die je in Nederland ervaart. Daarbij krijg je alle hulp van experts die jou constant zullen bijstaan in het lastige proces van afkicken.

In Thailand leeft men heel anders dan hier in Nederland. Er wordt in Thailand heel anders omgegaan met het menselijk welzijn en het vinden van de rust in jezelf. Behalve dat je alle hulp van de experts aldaar zult krijgen draagt de cultuur van dit prachtige land ook bij aan een hoger bewustzijn en een hoger niveau.

Hoe werkt een behandeling in Thailand
De behandeling en begeleiding is niet heel verschillend met de behandeling hier in Nederland. Echter, de setting heeft veel invloed op de persoonlijke groei die je daar kan ontwikkelen. Er worden lessen aan jou individueel gegeven, maar je zal ook deelnemen aan groepslessen. Ook krijg je alle kans om het mooie land en de cultuur aldaar te leren kennen. Het afkicken in Thailand geeft een extra positieve dimensie en zal je helpen om succesvol af te kicken van je verslaving.

Intakegesprek in Nederland
Het intakegesprek vindt plaats in Nederland. Tijdens het intakegesprek kan je aangeven dat je interesse hebt in het afkicken in Thailand. Je krijgt tijdens het gesprek alle informatie die je nodig hebt en je kan je vragen stellen. De reis naar Thailand duurt zo’n 11 uur. Het is vijf uur later in Thailand dan in Nederland. Wil je niet te lang wachten nu je de keuze hebt gemaakt om af te kicken? Dat hoeft ook niet want er is een snelle opname mogelijk. In de kliniek spreekt men Engels. Je zal dus wel de Engelse taal moeten beheersen voor een zo goed mogelijk proces en deelname aan de gesprekken. Meer afkickkliniek info vind je onder het linkje. Je kunt hier alle informatie vinden die je nodig hebt en je vragen stellen.

Meer berichten
 
CustomHtml_1