Je serie volgen op vakantie? Kies een gratis VPN

  Partnerbijdrage

Ga je op vakantie naar het buitenland en wil je daar je serie blijven kijken? Dan heb je een VPN (Virtueel Particulier Netwerk) nodig. Maar is het nodig om een betaalde service af te sluiten voor die paar weken in het buitenland? Je zou zeggen van wel. Het hele idee achter een VPN is dat je daarmee heel veilig het internet op kunt, en je weet wat ze zeggen: “als een product gratis is, ben jij het product”. Het gevaar met een gratis VPN is dus dat jouw gegevens alsnog onbeveiligd de hele wereld over reizen en beschikbaar zijn voor allerlei bedrijven die iets van je willen. Maar het kan ook anders!

Ga voor een veilige gratis VPN

Wil je niet zonder Netflix op vakantie of ben je gewoon thuis en wil je, bijvoorbeeld, via de Amerikaanse Netflix je serie verder volgen? Dan kun je via VPN Nederland een gratis VPN gebruiken. Deze VPN is net zo veilig als de betaalde versie en écht gratis. Geen kleine lettertjes. Er is wel een limiet aan deze gratis service, maar met 3 maanden gratis VPN moet je een heel eind verder kunnen komen in je serie. 

Stap over naar een betaalde VPN

Heb je, na de eerste drie maanden, de smaak te pakken? Dan kun je heel gemakkelijk overstappen naar de betaalde versie van VPN Nederland. Je zult daar niet alleen voor entertainment veel plezier van hebben, maar je kunt via de VPN ook veel veiliger online bankieren, e-mailen en op internet in het algemeen. Je gegevens worden versleuteld en zullen onleesbaar worden voor hackers, hoe ze hun best ook doen.

VPN is niet alleen handig in het buitenland

Wanneer je reist met het openbaar vervoer in Nederland, dan is de kans groot dat je gebruik maakt van een openbare WIFI. Wil je dan online je bankzaken regelen of een mail versturen? Dan is de kans dat de hackers op de loer liggen. Ga je echter online via de VPN dan heb je altijd, overal, veilig internet.

Meer berichten
 
CustomHtml_1