Afbeelding

Lange zomeravonden in de tuin met een overkapping

Partnerbijdrage

De lange zomeravonden zijn weer van de partij en dus is het weer mogelijk om heerlijk te genieten van de schemering in de tuin. En hoe lekker zou het zijn als dit zou kunnen onder een overkapping met daarin de juiste verlichting? Wij gingen op onderzoek uit en vertellen je in dit artikel graag hoe jij dit vrij eenvoudig voor elkaar krijgt.

Zelf ontwerpen met de Hillhout configurator
Aan de slag met het realiseren van een overkapping? Dan is natuurlijk niets fijner dan een bedrijf dat precies luistert naar uw wensen en eisen. Maar wat nou als u de touwtjes zelf nóg meer in handen zou hebben? Dat u binnen enkele klikken zelf een buitenverblijf op maat ontwerpt voor uw tuin en direct een prijsopgave in uw mailbox ontvangt? Dit kan vanaf nu namelijk met de Hillhout configurator van Tuinhoutdiscount.nl! 

Welke soort overkapping wenst u?
Met de genoemde Hillhout configurator van Tuinhoutdiscount.nl is het dus mogelijk om geheel zelf een overkapping samen te stellen in 3D. Hierin kunt u kiezen uit verschillende soorten (type) buitenverblijven. Enkele populaire soorten zijn de kapschuren, de zadeldak overkapping, maar met stip op één staan de overkappingen met een plat dak. Naar welke soort gaat uw voorkeur uit?

Voeg de juiste (slimme) verlichting toe
Heeft u de overkapping staan en is het tijd om sfeer te gaan creëren in de tuin en onder de overkapping? Dan is het in veel gevallen verstandig om te kijken naar de juiste verlichting. Vaak komt men hierbij uit op de relatief nieuwe slimme verlichting. Met slimme verlichting zorgt u er namelijk eenvoudig voor, enkel stroom en Wi-Fi vereist, dat u de volledige controle heeft over de sfeer die u creëert in de tuin. Met slimme verlichting is het namelijk mogelijk om met een druk op de knop van de smartphone of met één simpele spraakopdracht het licht aan- of uit te zetten, te dimmen of een scenario te laten uitvoeren.

Waar slimme verlichting aanschaffen?
De markt van de smart home producten is er één die flink groeit en dus zijn er enorm veel partijen die hier producten in aanbieden. Uiteraard zijn hier de grote jongens, waar de prijzen over het algemeen vrij hoog liggen. Een aanbieder die scherper geprijsd (goedkoper) is lijkt ons vaak wenselijker en dus kwamen wij in onze zoektocht uit bij Smartbright.nl. Smartbright.nl is nu enkele jaren actief en bewijst zich keer op keer een betrouwbare leverancier van smart home producten te zijn.

!