Leuke online games voor alle leeftijden

  Partnerbijdrage

Vind je het leuk om zo nu en dan een spelletje te spelen? Dan richt jij je waarschijnlijk al snel tot het internet. Logisch, want hier vind je een groot aantal spellen. Helaas slaagt niet iedereen erin om een leuk spel te vinden. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst zetten wij namelijk een aantal leuke online games voor alle leeftijden op een rijtje.

1. Bubble Shooter
Eén van de online games die de laatste jaren veelvuldig gespeeld wordt door jong en oud, is Bubbleshooter. Doel van het spel is om alle bubbels aan de bovenkant van het speelveld weg te spelen. Hiervoor moet je zelf iedere keer een nieuwe bubbel afvuren. De bubbel die je afvuurt kan verschillende kleuren hebben. Het is zaak om de bubbel tegen een andere bubbel met dezelfde kleur aan te schieten. Lukt dit? Dan verdwijnen de bubbels. Dit gaat net zolang door tot je alle bubbels hebt weggespeeld. Doordat Bubble Shooter er vandaag de dag in allerlei varianten is, is er voor iedereen wel een leuke variant te vinden.

2. Mahjong
Mahjong is een spel dat al jarenlang gespeeld wordt in binnen en buitenland. Het is niet alleen voor de oudere mensen leuk, maar ook voor de jeugdigen onder ons. Het spel begint altijd met verschillende, op elkaar gestapelde stenen. Op deze stenen staan verschillende symbolen. Aan jou de taak om twee stenen te vinden met identieke symbolen. Als dit je lukt, verdwijnen de stenen van de stapel. Je wint als je erin slaagt om de hele stapel stenen weg te spelen.

3. Solitaire
Ben je meer van de kaartspelletjes? Dan is Solitaire mogelijk iets voor jou. Dit spel speel je in je eentje. Doel is om alle kaarten één voor één weg te spelen. Als je hierin slaagt, win je het spel. Doet de naam solitaire bij jou niet direct een belletje rinkelen? Dat kan, maar toch is de kans groot dat je het weleens gespeeld hebt. Solitaire staat namelijk ook wel bekend als Patience. Net als Bubble Shooter en Mahjong is Solitaire er in allerlei varianten. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil er voor jou geen leuke variant tussen zitten.

Meer berichten
 
CustomHtml_1