We kunnen weer naar de sportschool! Zo speel je hier als bedrijf op in

  Partnerbijdrage

Er komen steeds meer versoepelingen en één daarvan is dat we weer naar de sportschool kunnen. Een jaar lang hebben we het moeten doen met zelfstandig hardlopen en het creëren van thuisgyms. Met het heropenen van de sportscholen kun je als bedrijf hier handig gebruik van maken met bijvoorbeeld sport-gerelateerde relatiegeschenken om aan je personeel of (mogelijke) zakenrelaties te geven. Hieronder lees je wat op dit gebied de mogelijkheden zijn.

Gepersonaliseerde shirts

Wat is nou een betere manier om je personeel of zakenrelaties te motiveren om te sporten dan door ze te voorzien van sportkleding. Het leukste is dan wanneer je bijvoorbeeld polo’s laat bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf erop. Op die manier zorg je ook nog eens voor extra zichtbaarheid voor je bedrijf. Koop er extra in, dan kun je ze later ook nog gebruiken tijdens evenementen of wanneer je als bedrijf op een beurs staat.

Dorstlessers 

Van sporten krijg je dorst, dus dan is het wel zo handig als je iets bij je hebt om te drinken. Je kunt dan bidons bedrukken met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Wanneer bidons niet zo bij het imago van je bedrijf passen dan zou je ook kunnen kiezen voor een dopper of een andere soort waterfles. In het geval van een Dopper ben je ook nog duurzaam bezig; deze flessen zijn namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Een bijkomend voordeel is dat je een bidon of fles eigenlijk altijd kunt gebruiken, ook tijdens het werk bijvoorbeeld.

Alle ballen hooghouden

Het afgelopen jaar was op werkgebied natuurlijk een vreemd jaar; iedereen moest plotseling thuiswerken, waardoor werk en privé ineens erg dichtbij elkaar kwamen te liggen. Op deze manier moesten we alle ballen hoog houden en dit was best lastig. Laat daarom nu je personeel of zakenrelaties stoom afblazen door met gepersonaliseerde ballen te recreëren. Er zijn op dit gebied veel mogelijkheden; je kunt tennis-, voetbal- en basketballen laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam.

Zweet…bandjes!

Bij inspanning komt natuurlijk het nodige zweet kijken. Kies er daarom als bedrijf voor om te investeren in zweetbandjes als relatiegeschenk. Je kunt deze ook weer laten bedrukken met het logo van je bedrijf of met de naam van je bedrijf. Wat ook leuk is, is dat zweetbandjes in allerlei kleuren te verkrijgen zijn; op die manier kun je ze nog meer bij het imago van je bedrijf laten passen.

Handdoeken en badlakens

Het kan natuurlijk zijn dat sportartikelen niet per se bij jouw bedrijf passen. Je zou dan bijvoorbeeld ook kunnen gaan voor (bad)handdoeken als relatiegeschenk. Deze kunnen natuurlijk wel tijdens het sporten gebruikt worden, maar voor de minder sportieve mensen onder ons zijn ze weer handig voor andere dingen. Op vakantie of in de sauna bijvoorbeeld. Een beetje ontspanning is natuurlijk ook erg belangrijk! 

Meer berichten
 
CustomHtml_1