Afbeelding

Goed voorbereid aan het werk

Partnerbijdrage

Het is een onderbelicht onderwerp voor mensen die beginnen aan hun eerste baan. Je bent net afgestudeerd, hebt je eerste baan te pakken en gaat vol zenuwen naar kantoor op je eerste werkdag. Voor je eerste dag op de basisschool en voor de eerste dag op de middelbare school is er genoeg aandacht: je wordt geadviseerd in wat de beste agenda is, welke schooltas je écht moet hebben om erbij te horen, wat een acceptabele broodtrommel is en nog veel meer. Voor je eerste werkdag vind je echter geen campagnes en acties bij grote winkels. Maar het is misschien wel net zo belangrijk, je bent immers niet gewend om hele dagen te werken en dus ook niet aan het meebrengen van lunch. Weten wat je mee moet nemen voor je eerste werkdag? We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet!

  1. Een lunchpot of broodtrommel

Als je elke dag naar kantoor gaat is het wel zo prettig als je je lunch fatsoenlijk mee kunt nemen, helemaal als je lang onderweg bent. Je wil niet dat je brood helemaal platgedrukt wordt doordat het in een plastic zakje zit, of dat je pak yoghurt knapt in je tas. Koop dus een goede broodtrommel of lunchpot waarin je je lunch eenvoudig en vers mee kunt nemen. 

  1. Waterfles

Het is belangrijk om veel te drinken, helemaal als je aan het werk bent. Je kunt dan elke keer naar de kraan lopen om een glaasje water te pakken, maar je kunt ook een mooie waterfles aanschaffen en die vullen. Dat scheelt je toch een paar keer lopen en zorgt ervoor dat je ook onderweg gewoon water kunt drinken. 

  1. Een duobeker

Erg handig voor als je lunch bestaat uit yoghurt of kwark. In een duo beker kun je namelijk onderin de yoghurt, kwark of wat te drinken gieten en heb je bovenin een gedeelte waarin je bijvoorbeeld muesli of fruit kunt bewaren. 

Personaliseer je lunchaccessoires
Omdat het oog ook wat wil is een mooi ontwerp van je lunchaccessoires ook belangrijk. En je kunt nu zelf je eigen waterfles, lunchpot of andere benodigdheden ontwerpen! Hoe dat werkt? Simpel, je gaat naar de website van bijvoorbeeld MyMepal, uploadt een foto of bedenkt een leuke tekst en je kunt je spullen bestellen.