Afbeelding

Optimaliseer jouw digitale landschap: innovatieve IT en e-commerce oplossingen

Partnerbijdrage

Solvisoft is een betrouwbare partner in e-commerce, IT-beheer en beveiliging binnen jouw onderneming, waardoor je kunt rekenen op effectieve oplossingen voor IT-gerelateerde uitdagingen. Door een goede samenwerking ben je verzekerd van een optimaal draaiende IT of e-commerce omgeving en haal je het meeste uit jouw digitale netwerk. Jouw IT-partner heeft oog voor innovatie en toekomstbestendigheid, waarbij de beste oplossingen worden geboden om digitale systemen effectief in te richten en automatiseringen mogelijk te maken. Ook op gebied van beveiliging worden pro-actief risico’s onderschept en onnodige kosten vermeden. Kies voor betrouwbare hosting en innovatieve e-commerce oplossingen met gespecialiseerde IT- en Securitydiensten. Met een zorgvuldig opgezet dealerportal ondersteun je bovendien jouw dealers bij het online aanbieden van producten. Geautomatiseerde systemen zorgen voor zekerheid en groei, waardoor je tegemoetkomt aan wensen van klanten.

Sterke samenwerking met digitale oplossingen

Bij Solvisoft kun je rekenen op een innovatieve samenwerking, waarbij aandacht wordt gegeven aan het bieden van full service IT en E-commerce oplossingen. Gespecialiseerde IT en Securitydiensten zorgen voor een betrouwbaar digitaal netwerk, waarbij producten online kunnen worden aangeboden aan een uitgebreid publiek. Webshops kunnen worden ontwikkeld, bouwend op een beveiligd en stabiele IT-infrastructuur. Er wordt geluisterd naar persoonlijke wensen en ambities om een betrouwbare en toekomstbestendige samenwerking op te bouwen. Mogelijke IT-problemen worden pro-actief onderschept, zodat er geen storingen plaatsvinden en hackers geen kans maken. Met een geschikte e-commerce implementatie ontstaat een digitaal netwerk, waarbij klanten eenvoudig kennismaken met geleverde producten en jouw onderneming financieel zal groeien.

Dealerportal voor online verkoop

Om producten effectief online te verkopen, maak je effectief gebruik van een dealerportal. Dit geeft eindgebruikers eenvoudig toegang tot jouw portaal, terwijl het idee wordt gegeven dat ze direct bij de dealer bestellen. Solvisoft zorgt er met een naadloze integratie tot het ERP-systeem van jouw onderneming voor dat alle informatie relevant beschikbaar is, zodat bestellingen direct kunnen worden verwerkt. De dealerportal is dusdanig ingericht, dat deze omgeving geheel aan de wensen en verwachtingen van eindgebruikers tegemoetkomt. Het is daardoor eenvoudig om benodigde informatie te vinden en stelt hen in staat om effectief jouw producten online aan te bieden door het aanbod te delen binnen een eigen E-Commerce omgeving. Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst, doordat het portaal is voorzien van dealerspecifieke functionaliteiten. Ook is er een duidelijke indeling aan productgroepen, zodat eenvoudig hierop kan worden geselecteerd.

Voordelen met dealerportal

Steeds meer ondernemers in Delft en omgeving gaan online en willen profiteren van effectieve systemen met groot bereik. Een dealerportal wordt daarom gekoppeld aan het eigen ERP-systeem, waardoor klanten direct inzicht krijgen in het beschikbare assortiment, de voorraad en prijzen. Bovendien kan een combinatie worden gelegd met dropshipping, waardoor bestellingen automatisch naar de juiste leverancier wordt doorgestuurd. Deze verzorgt vervolgens de verzending van producten. De dealer zelf hoeft hierdoor niet over een voorraad te beschikken, maar verkoopt de producten vanuit een virtueel magazijn online. Profiteer van voordelen door een dealerportaal, door het ontstaan van een krachtige ondersteuning binnen een uitgebreid digitaal netwerk. Eindgebruikers kunnen namelijk rekenen op een uitstekende service in een vertrouwde webshop-omgeving, waardoor verkoop van producten wordt gestimuleerd.