Arjan Steendam met de Bas x REHAB sneakers
Arjan Steendam met de Bas x REHAB sneakers (Foto: )

Bas x REHAB sneakers bij Steendam Herenmode

  lopende zaken

DELFT - Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen met REHAB elk vier exclusieve sneakers ontworpen. De herenschoenen zijn vanaf dit weekend verkrijgbaar bij Steendam Herenmode.

REHAB Footwear is een merk dat bij Steendam Herenmode al lange tijd in de winkel is te vinden, waar nu dus ook een exclusieve Bas x REHAB collectie aan wordt toegevoegd.

Ontwerpen
Bas heeft drie witte sneakers ontworpen met gave details en een coole runner die niet mag ontbreken in je schoenenkast dit seizoen. Arjan Steendam: "Het zijn hippe comfortabele schoenen, waarvan een beperkte oplage is gemaakt. Ze zijn eenmalig en slechts tijdelijk verkrijgbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!"

Goed doel
Voor elk verkocht paar wordt 15 euro gedoneerd aan drie kinderziekenhuizen in Nederland: het Sophia Kinderziekenhuis, het Emma Kinderziekenhuis, en het Prinses Máxima Centrum. Bas en Nicolette zetten zich al vele jaren in voor deze kinderziekenhuizen en met deze actie kan iedereen iets goeds geven aan de jonge patiëntjes die in deze ziekenhuizen verblijven. "Je krijgt dus niet alleen zelf een mooie schoen, maar steunt hiermee ook nog eens het goede doel."

Lancering
De lancering van de exclusieve schoenen vond vrijdagavond plaats tijdens de uitzending van RTL Boulevard. "Vanaf dat moment staan ze ook bij ons in de winkel."

Verkooppunt
De door Bas Smit ontworpen REHAB-schoenen zijn hier in Delft exclusief verkrijgbaar bij Steendam Herenmode aan de Wijnhaven 20, of via de webshop www.steendam.net.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1