George Stroomberg, Gertjan Rozema en Casper Rozema
George Stroomberg, Gertjan Rozema en Casper Rozema

Mondkapjes te koop in Delft!

lopende zaken

DELFT - Er is één woord waar Nederland massaal op googelt: mondkapje. Vanaf 1 juni is het verplicht om er één te dragen in de trein, tram, bus en metro. Maar waar koop je ze? Dat kan gewoon hier, in Delft!

George Stroomberg van lunchcafé Van 9 tot Zeven en Gertjan Rozema van Rozema Verhuurbedrijf, vrienden van het eerste uur en beiden jongens met een sterke ondernemersgeest, verkopen de mondkapjes namelijk vanuit het pand van Rozema Verhuurbedrijf aan de Einsteinweg 14. "Onze eigen bedrijven maken deel uit van de branche waar de hardste klappen gevallen zijn", vertelt George. "Ik wil geen horecazaak openen waar geen ziel in zit, alleen voor afhaal. Ook evenementen vinden geen doorgang, dus de verhuur van feest- en horecabenodigdheden ligt plat voor Gertjan." Al snel was er het plan om samen mondkapjes te gaan verkopen. Gertjan: "Toen ik met het idee kwam, was George meteen enthousiast. Het is toch mooi dat uit zo'n vriendschap een samenwerking ontstaat, die leidt tot iets tastbaars waar nu onwijs veel animo voor is."

Onderscheidend
De heren bieden twee soorten mondkapjes aan: wegwerpmondkapjes én herbruikbare katoenen mondkapjes. Beide zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen worden afgehaald bij Rozema Verhuurbedrijf. Gaat u liever de deur niet uit, zonder mondkapje? Dan bestaat er de mogelijkheid om de mondkapjes te laten bezorgen. George: "We merken dat veel ouderen na levering van de mondkapjes weer een boodschapje durven te doen of een frisse neus gaan halen. Het is toch fantastisch dat je op deze manier een bijdrage kan leveren aan een stad!"

Kijk voor meer informatie op www.rozemaverhuur.nl, bel 06-12845657 of stuur een mail naar office@rozemaverhuur.nl.