Bij Kwalitaria De Hoven staan ze ook nu voor je klaar
Bij Kwalitaria De Hoven staan ze ook nu voor je klaar (Foto: )

Kwalitaria De Hoven voor afhalen en bezorgen!

  lopende zaken

DELFT - Kwalitaria De Hoven staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, ook in deze vreemde tijd. Door de coronamaatregelen is het nog even niet mogelijk om jouw lievelingssnack daar te eten, maar afhalen of online bestellen en laten bezorgen kan nog wel. Wel zo makkelijk nu velen van ons thuis zitten!

"Voor een warme maaltijd of snack zit je bij ons goed", aldus Danial Zoogh-Ehsaas. "In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. Ook halalproducten zijn bij ons verkrijgbaar, waardoor wij het zeer diverse publiek van De Hoven Passage kunnen aanspreken. Onze producten zijn net even anders en daardoor bijzonder lekker." Wat aan zo'n maaltijd natuurlijk niet mag ontbreken met dit zonnige weer, is een lekker ijsje. Ook dit wordt bij Kwalitaria De Hoven met liefde voor jou gemaakt. "Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een lekker softijsje, maar nu heb je ook nog eens de keuze uit 14 verschillende smaken schepijs. Inclusief smurfen-ijs voor de kleintjes!"

Acties
Niet alleen heeft Kwalitaria De Hoven een breed assortiment, ook werken ze met leuke acties. "Zo is het bij ons elke woensdag patatdag. Dan kun je een gezinszak friet met 4 kroketten of 4 frikandellen naar keuze halen van 15 euro voor slechts 9,95 euro."

Terras
Voor de zonliefhebbers is er ook goed nieuws; Kwalitaria De Hoven opent op 1 juni weer het terras!

Kwalitaria De Hoven
Troelstralaan 15
015-3647675
www.kwalitaria.nl/delft/de-hoven

Meer berichten
 
CustomHtml_1