Medewerkers van SportOut, Dylan (links) en Kasper (rechts)
Medewerkers van SportOut, Dylan (links) en Kasper (rechts)

Sportartikelen voor outletprijzen bij SportOut!

lopende zaken

DELFT - Van plan om meer te gaan sporten en op zoek naar een nieuwe sportoutfit? Breng dan zeker een bezoekje aan SportOut in De Hoven Passage. Hier profiteer je het hele jaar door van spectaculaire aanbiedingen.

In januari van dit jaar opende de eerste sportoutlet van Delft in winkelcentrum De Hoven Passage: SportOut! "Wij merkten dat hier echt behoefte aan was in het winkelcentrum, want sportartikelen waren er nauwelijks te vinden", vertelt eigenaar Victor Wijtman. "De reacties van het publiek dat hier komt zijn dan ook erg positief." Het concept van sportartikelen voor outletprijzen was nog niet eerder geïntroduceerd in Delft. Met kortingen oplopend tot 75 procent op de winkelwaarde, voor grote merken als Nike, Adidas, Puma en Under Armour, onderscheidt SportOut zich van het huidige aanbod sportwinkels in Delft en omstreken. De winkel heeft een ruim aanbod artikelen op het gebied van voetbal, tennis, training, running, casual en nog veel meer. Zo heeft SportOut iedereen die binnenwandelt wel iets te bieden. "Wij nodigen het Delftse publiek uit zich te laten verrassen en te profiteren van de mooiste sportartikelen voor outletprijzen."

Lezersactie
Bij SportOut profiteer je altijd van hoge kortingen, maar als lezer van Delft op Zondag kun je jouw sportartikelen nu extra voordelig aanschaffen. Bij het tonen of benoemen van dit artikel ontvang je tot en met zaterdag 18 april maar liefst 10 procent extra kassakorting op al jouw aankopen!

De winkel aan de Troelstralaan 55 is op maandag geopend van 12.00 uur tot 17.30 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 17.30 uur. Loop gerust eens binnen!