Ook tijdens de coronacrisis staat Profile Delft, Van Kleef voor je klaar! (foto: Arthur Schaap)
Ook tijdens de coronacrisis staat Profile Delft, Van Kleef voor je klaar! (foto: Arthur Schaap) (Foto: )

Profile Delft, Van Kleef is geopend

  lopende zaken

DELFT – Profile Van Kleef Delft, staat ook in de coronatijden voor je klaar. Je kunt er terecht voor de beste onderhoudsklussen en bandenservice.

Voor universeel auto onderhoud en bandenservice ben je bij Profile Van Kleef Delft, zeker aan het juiste adres. Je kunt er van maandag tot en met zaterdag terecht voor kleine en grote beuren, APK's, diverse checks, bandenwissels, bandenchecks,bandenreparaties, uitlijnen, airco onderhoud en nog veel meer. Pech? Geen probleem met de 24/7 pechhulp. Dit geldt niet alleen voor personenauto's, maar zeker ook voor caravans en voor bestelwagens van zowel particulieren als bedrijven! Er is zelfs een aparte ruimte voor truck- en landbouwbanden. Op die manier ben je altijd voorzien van de beste autoservice en ga je gegarandeerd veilig de weg op!

Geopend
Profile Van Kleef Delft, eigenaar Arthur Schaap wil de beste service blijven bieden en kiest ervoor om, onder de maatregelen van het RIVM, open te blijven. "Iedereen is nog steeds even welkom als altijd", vertelt Arthur. "We merken weliswaar dat het wat rustiger is, maar het autorijden gaat gewoon door en daarmee dus ook het onderhoud. Uiteraard houden we ons strikt aan de maatregelen van het RIVM. Dat betekent dat we afstand creëren tussen de klanten en de medewerkers. Dit doen wij in de receptieruimte door middel van pijlen en pionnen. Daarnaast hebben we plexiglas schermen geplaatst op de receptie, zodat de service zo veilig en goed mogelijk door kan blijven gaan. We zijn nu vooral bezig met het wisselen van winter- naar zomerbanden, maar overwegen om na de wisselperiode banden aan huis te gaan monteren. We leven in een absurde tijd en ik hoop dat uit deze periode iets positiefs komt en dat we beseffen dat wel elkaar hard nodig hebben. Hopelijk blijven we dat vasthouden. Ook na de coronacrisis."

Meer berichten
 
CustomHtml_1