Bij kringloopwinkel RataPlan kan zeven dagen per week worden gewinkeld. Ook op Tweede Pinksterdag. (Foto: archief/Claudia Otten
Bij kringloopwinkel RataPlan kan zeven dagen per week worden gewinkeld. Ook op Tweede Pinksterdag. (Foto: archief/Claudia Otten Foto: CLAUDIAOTTEN

Ook kringloopwinkels steeds vaker open!

lopende zaken

DELFT - Winkelcentra zijn steeds vaker zeven dagen per week open, maar ook kringloopwinkels volgen deze trend.

Zo kan er bij kringloopwinkel RataPlan zeven dagen per week worden gewinkeld. En dat niet alleen, op Tweede Pinksterdag zijn alle winkels van RataPlan geopend van 12.00 tot 17.00 uur!

Leuk, sociaal en duurzaam winkelen
Van unieke kleding en retro lampen tot vintage meubilair en hippe zomerspullen, je vindt het allemaal bij de kringloop. Het assortiment wisselt dagelijks en verveelt dus nooit. Je vindt niet alleen leuke dingen, je bent ook goed bezig voor het milieu en je medemens. Jouw aankopen dragen namelijk direct bij aan hergebruik en het creëren van werkgelegenheid. RataPlan heeft namelijk als doel om zoveel mogelijk werk te bieden aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Zondag shopdag
Veel mensen hebben een gezin, werken daarnaast, hebben sociale verplichtingen en sporten af en toe. Daardoor is er steeds minder tijd om doordeweeks te winkelen. Om te voldoen aan de wensen van de klant is RataPlan tegenwoordig op zondag open. Ook tijdens Tweede Pinksterdag, op maandag 10 juni, kan er van 12.00 – 17.00 uur op zoek worden gegaan naar ultieme kringloopkoopjes. Kom dus lekker winkelen of breng je overbodige spullen langs.

Eerste Pinksterdag gesloten
Let wel op dat zondag 9 juni, Eerste Pinksterdag, alle vestigingen van RataPlan gesloten zijn.
 

RataPlan Delft – Turbineweg 16a, 2627 BP Delft
RataPlan Den Haag – Laan van Waalhaven 213a, 2497 GL Den Haag.
 

Meer weten over wat Rataplan is en doet? Kijk op de website www.rataplan.nl