De keukencoaches van Keukenstudio Paul ontwerpen keukens om je leven: Shandy, Joyce en Paul.
De keukencoaches van Keukenstudio Paul ontwerpen keukens om je leven: Shandy, Joyce en Paul. Foto: Keukenstudio Paul

Keukenstudio Paul helemaal in het nieuw

lopende zaken

NOOTDORP - Keukenstudio Paul van Vliet in Nootdorp heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist in Italiaanse keukens voor heel Nederland. Met ingang van 1 december heeft het bedrijf een nieuwe naam: Keukenstudio Paul.

Niet alleen de vlag, maar ook de lading is nieuw. De showroom werd compleet vernieuwd en nieuw ingericht.

Waarom een nieuwe naam? "We zijn een jong bedrijf met een clubje enthousiaste keukenspecialisten", legt Paul van Vliet uit. "Laagdrempelig en persoonlijk, zo zien we het graag. Bij dat karakter hoort een frisse, makkelijke en prettige naam. Alsof we elkaar al jaren kennen als mensen bij ons komen. Daarom: Keukenstudio Paul. Dat klinkt niet zo officieel als Keukenstudio Paul van Vliet." Met de naamsverandering zijn meteen een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website gelanceerd. "En een nieuwe slogan: 'Voor de keuken om je leven'. Want dat is wat we doen. We helpen mensen om de ideale keuken rond hun manier van leven samen te stellen."

Van de vorige showroom is alleen de vloer hetzelfde gebleven. "We hebben onze ogen uitgekeken op de flagship stores van Cesar – mondiaal hét Italiaanse keukenmerk - en tegen Cesar gezegd: zoiets willen wij ook. Op de begane grond demonstreert Cesar wat zij verstaat onder Italiaanse stijl. Op een manier zoals alleen Cesar dat kan. Onze showroom is hier ingericht met vijf Cesar keukens. Waaronder een glazen demokeuken met alle werkende apparatuur. En niet te vergeten: de nieuwe Unit van Cesar. Deze innovatie is hard bezig om de wereld te veroveren." Op de eerste etage heeft Keukenstudio Paul keukens opgesteld van onder meer het huismerk Delcasa.

Kom al dat moois gerust eens bekijken. "Onze verse Italiaanse koffie is zó gezet!", besluit Paul van Vliet. Zie voor meer informatie de website www.keukenstudiopaul.nl.