Het Singapore Food Festival ging gepaard met talloze proeverijen en kookdemonstraties.
Het Singapore Food Festival ging gepaard met talloze proeverijen en kookdemonstraties.

Smaakvolle verrassingen tijdens foodfestival bij Amazing Oriental Ypenburg

lopende zaken

YPENBURG – Het was een feest voor alle zintuigen: de Singapore Food Fair 2017.

De aftrap van dit driedaagse culinaire festival vond vorige week vrijdagmorgen plaats bij Aziatische supermarkt Amazing Oriental in Ypenburg. In het bijzijn van bezoekers en de ambassadeur van Singapore uit Brussel gaf algemeen directeur Martin Chan om 11.00 uur het startschot. Daarna barstte het evenement los met een indrukwekkende leeuwendans.

Iedereen kon vervolgens nog het hele weekend genieten van smaakvolle verrassingen. "Met kookdemonstraties, gratis proeverijen en overheerlijke nieuwe producten die we rechtstreeks uit Singapore hebben laten invliegen, is de Singapore Food Fair een grote inspiratiebron.", laat Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental, weten.

Het driedaagse foodfestival, dat gratis toegankelijk is, kent een unieke opzet. Liza Poon: "Het compacte format zorgt voor een intieme sfeer en een complete oosterse beleving. Bijzonder aan dit foodfestival is dat je na de opgedane inspiratie direct zelf aan de slag kunt gaan. Bij Amazing Oriental vindt zowel de beginnende als gevorderde kok alle denkbare ingrediënten om zelf oosterse gerechten te bereiden."
Amazing Oriental is opgericht in 1986. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen. Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Meer info: www.amazingoriental.com.