Drs. Maja Jenkins geeft binnenkort weer een nieuwe cursus Positieve en praktische psychologie voor vrouwen.
Drs. Maja Jenkins geeft binnenkort weer een nieuwe cursus Positieve en praktische psychologie voor vrouwen.

Enthousiaste reacties en veel belangstelling voor de cursus 'Positieve en praktische psychologie voor vrouwen'

  lopende zaken

DELFT - Iedere vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en graag meer achtergrondinformatie wil hebben over het gedrag van mensen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe cursus 'Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen'.

Deze inspirerende cursus, bestaande uit acht bijeenkomsten, start opnieuw op woensdagochtend 13 september in Delft. "Het is een gezellige maar zeker ook een leerzame cursus waarin je veel inzicht krijgt in het denken en handelen van mensen", vertelt drs. Maja Jeffkins. "Aan de hand van vele herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven leg ik uit waarom mensen zich gedragen zoals zij doen in verschillende situaties. Natuurlijk geef ik ook tips en inzichten vanuit de psychologie om hier prettig en positief op te kunnen reageren. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig."

Een cursiste vertelt: "De cursussen die Maja geeft, zijn een aanrader. Maja vertelt heel duidelijk en boeiend over psychologie. Je leert veel bij haar, maar het is tegelijkertijd ook altijd een gezellige ochtend uit. Ik kom altijd opgewekt thuis na een cursusochtend en de inzichten en tips zijn gemakkelijk toe te passen, zowel thuis als op mijn werk."

De data waarop de cursus gehouden wordt, zijn: woensdag 13 en 17 september, 11 oktober, 1, 15 en 29 november, 13 december en op 17 januari steeds van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Campanile Hotel aan de Kleveringweg 53 in Delft. Dezelfde cursus start op donderdagavond 21 september in Zoetermeer.

Deelname kost 195 euro, inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname. Vanwege de grote belangstelling wordt aangeraden tijdig aan te melden. Bel voor meer informatie of aanmelden naar de assistente van Maja Jeffkins op via 010-2344554 of kijk op de website www.praktischepsychologie.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1