Beauty Defect Repair: een facelift zonder mes of injectienaald

  lopende zaken

Bij Angeles Schoonheidssalon kunt u nu ook terecht voor een BDR-behandeling: verjonging van de huid op een ontspannen en weldadige manier. Angeles (links) en haar collega Anja weten er alles van.

DELFT – Al jaren is Angeles Schoonheidssalon aan de Delfgauwseweg 395 (vlakbij Emerald - Delfgauw) voor normale schoonheidsbehandelingen en IPL-behandelingen (definitief ontharen) een vertrouwd adres.

Sinds kort kunt u hier ook terecht voor BDR-behandelingen. Verjonging van de huid, een facelift zonder mes of injectienaald. BDR staat voor Beauty Defect Repair en voorziet in een grote behoefte. Veel vrouwen en ook mannen willen er graag jong uit blijven zien. Ze zien echter op tegen het mes of de injectienaald van de plastisch chirurg. Bij plastische chirurgie gaat namelijk vaak de eigen gezichtsuitdrukking verloren. Een BDR-behandeling geeft een hypermodern antwoord op deze wensen. Hiermee wordt de huid gelift, waardoor die er jonger en gladder uitziet. Beauty Defect Repair kan bijvoorbeeld worden ingezet voor rimpelbestrijding, de behandeling van vergrote poriën en pigmentvlekken, het activeren van de zelfhelende krachten van de huid. Deze methode zorgt ook voor vochtherstel, een verbeterde elasticiteit en aanmaak van collageen. 

Daarnaast kan het een succesvolle behandeling van acné en littekens zijn. De BDR-behandeling begint met een reiniging, gevolgd door een peeling met fruit- en glycolzuren (10, 20 of 40 procent). Deze intensieve peeling versnelt de celdeling en maakt de huid jonger. Dan wordt er, afhankelijk van de huid, een massage uitgevoerd. Dat is een circulatiemassage voor de doorbloeding of lymfedrainage. Daarna volgt de perforatie van de bovenste huidlagen met micronaaldjes, waardoor werkstoffen gemakkelijk tot diep in de huid kunnen penetreren. Hierna volgt een drukpuntmassage om blokkades in de energiestroom op te heffen en de zelfhelende krachten te activeren. De behandeling is zeer ontspannend en weldadig. De schoonheidsspecialisten van Angeles Schoonheidssalon hebben een speciale BDR-opleiding gevolgd en zijn gecertificeerd. 

Internet: www.angeles.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1