Helderziende Heler Rianne Collignon in haar praktijk. (Foto: PR)
Helderziende Heler Rianne Collignon in haar praktijk. (Foto: PR) (Foto: Michael)

Nieuwe wonderen

  kijk op de wijk

"Ik ben heel blij dat ik mensen nu kan laten kennis maken met een nieuwe techniek die ik heb ontwikkeld," verteld Helderziende Heler Rianne Collignon.

"Al jaren heb ik mensen geholpen met mijn gaves, maar natuurlijk ben ik zelf ook blijven groeien. Het resultaat is een nieuwe techniek waarmee ik al in één sessie een doorbraak kan bereiken. Voor veel mensen is dat een onvoorstelbaar wonder." "Zij merken in hun sessie dat ik met hen tot de kern van het probleem kom, er nieuwe inzichten ontstaan over zichzelf en het innerlijke conflict eindelijk heelt. Reacties van clienten geven aan dat ze het indrukwekkend vinden, dat jarenlange problemen nu eindelijk losgelaten zijn en dat ze zich echt geheeld voelen. Zij vinden het heerlijk om nu eindelijk klaar te zijn. De energie van een sessie werkt nog voor een veel langere termijn door, dus ik ontvang nog steeds positieve verhalen over de ontstane veranderingen."

Verandering, energie, harmonie
Tijdens een sessie loop je samen met mij door verschillende posities zoals je hoofd of je hart, maar ook delen van je leven, vorige levens, familiepatronen, archetypes, innerlijk kind of andere delen van jezelf. Het is duidelijk merkbaar wat er in dat deel speelt in de energie en dat zetten we dan gelijk recht. De verandering die ontstaat voelt heel bijzonder en prettig. Uiteindelijk ontstaat er een diepe innerlijke harmonie wat zich weer vertaald in meer energie en ontspanning in je leven. Ook fysieke, mentale en emotionele klachten verdwijnen door deze diepe vorm van healing.

Doorbraak
Iedereen is welkom in de praktijk om samen met mij met deze techniek te werken. Ik heb ruime ervaring met allerlei klachten, maar ook met chronische problemen en vastzittende gedragspatronen.Worstel je zelf al jaren met een probleem en wil je een doorbraak, merk je zelf dat je steeds vast komt te zitten in een innerlijk conflict of ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe techniek? Neem dan contact op via 06-10521351 op werkdagen tussen 19.00-20.00, via info@hartenzielonline. nl of geef je op voor de gratis groepshealing avond op 25 september van 20.00-21.20.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief om het laatste nieuws en leuke acties te ontvangen of like de Facebook Fan Pagina.

Meer berichten
 
CustomHtml_1