Logo delftopzondag.nl
Uw kind speelt naar hartenlust in de tuin met natuurlijke elementen. Én er is een eigen moestuin. (Foto: PR)
Uw kind speelt naar hartenlust in de tuin met natuurlijke elementen. Én er is een eigen moestuin. (Foto: PR) (Foto: )

Avonturen beleven bij Zo Kinderopvang

  kijk op de wijk

DELFT – Leuk nieuws van Zo aan de Julianalaan: de nieuwe tuin is bijna helemaal af!

Er zijn veel natuurlijke elementen aan de tuin toegevoegd. Voor de baby's zijn er schaduwrijke plekjes gecreëerd. Het allerleukste is misschien wel de heuvel, waarop kinderen kunnen klauteren en klimmen. Dit is goed voor de motoriek en zo leren zij hun grenzen kennen. Verder kunnen de kinderen heerlijk in de eigen moestuintjes aan de slag: "We oogsten ons eigen eten uit de moestuintjes! "Dat past helemaal bij ZO, want onze warme maaltijden zijn biologisch en puur natuur", aldus Angelique Smink van Zo Kinderopvang.
Om de nieuwe tuin te vieren mogen kinderen een keer gratis bij ZO deelnemen aan een van de activiteiten. Wat moet je doen? "Heel eenvoudig. Lever de deelname ticket bij ons in. Die is huis-aan-huis verspreid. Mocht u deze niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar julianalaan@zokinderopvang.nl en wij sturen u er eentje toe. Daarna ontvangt alle informatie over de praktische uitwerking." U kunt alvast een kijkje nemen op www.zokinderopvang.nl/gratisdeelname

Peutergym en Peuterplus
Goed eten en buitenlucht zijn belangrijk. "Als het maar even kan gaan we met de kinderen naar buiten." Maar net zo belangrijk is bewegen! "Daarom bieden wij Peutergym aan voor kindjes van 2 tot 3+ jaar. Omdat muziek zo goed is voor de ontwikkeling van kinderen en bovenal ook heel gezellig, geeft onze Caspar de kinderen muziekles!" De oudere peuters (3+) stimuleren wij met Peuterplus activiteiten. "Daarmee boren wij hun natuurlijke nieuwsgierigheid aan en kunnen we ze vast spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Kinderen leren bij ons leergierig te zijn en dingen te ontdekken. Dat kan vanuit een veilige basis waarin kinderen zich vertrouwd voelen.
Zo aan de Julianalaan in Delft biedt persoonlijke kinderopvang aan kinderen van 0-4 jaar in een vrijstaande stadsvilla. Binnen kan uw kind heerlijk spelen en ontdekken in de lichte, vrolijke ruimtes met volop spelmateriaal. Er is ook een prachtige snoezelruimte voor baby's. Pedagogisch medewerkers stimuleren hier de ontwikkeling van uw kind met licht, geluid en geur. Buiten speelt uw kind naar hartenlust in de tuin met natuurlijke elementen. Wij doen ontzettend veel aan leuke en leerzame activiteiten in ons mooie pand en in de buurt en hebben nog enkele plekjes vrij.

Bent u nieuwsgierig?
Kom gerust vrijblijvend langs aan de Julianalaan 63 in Delft. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze pagina op www.zokinderopvang.nl of bellen naar 015-2146636.

Meer berichten