Afbeelding

Zeven dagen per week uw vraagbaak voor computerproblemen

kijk op de wijk

Pijnacker - Trage pc of laptop? Beeldscherm van uw laptop kapot? Of gewoon toe aan iets nieuws? Bij RoBoweb bent u aan het goede adres.

Het team van RoBoweb is expert in Windows en Apple hard- en software. Met elkaar lossen zij tal van computerproblemen op, variërend van een trage computer, antivirusbehandeling of regulier onderhoud tot het repareren of upgraden van laptops en pc's en het terughalen van data van een gecrashte harddisk. Ook voor het oplossen van een printerprobleem draaien zij hun hand niet om. Vaak is er met een kleine ingreep veel winst te behalen: "Met een SSD in plaats van een reguliere harde schijf kan die 'trage' pc nog best een tijd mee." geeft eigenaar Roel Bothof als voorbeeld.

Duurzaam
"Repareren en upgraden van computerapparatuur is niet alleen voordelig, ook duurzaam, aldus eigenaar Roel Bothof. Duurzaamheid is belangrijk, vindt hij: "We zetten ons daar ook actief voor in. Zo hebben wij de plastic bekertjes in de ban gedaan en zijn we overgestapt op LED-verlichting. We zijn ook inzamelpunt voor kleine elektronische apparaten en voor lege inktpatronen. Die voeren wij netjes af, maar we verkopen ook weer nieuwe gerecyclede inktcartridges." Het team van RoBoweb zet zich ook elders in voor goede doelen en duurzaamheid: "Zo doen wij mee aan het Repair Café Nootdorp, en onderhouden wij ook de computerapparatuur van Kringloopwinkel Nootdorp. Dat doen wij belangeloos. Wij zijn DHL servicepunt. Wat wij hiermee verdienen en de verdiensten van het inzamelen van materialen geven wij door aan KIKA, ook uw oude pc afvoeren doen wij graag. We vragen daarvoor € 10,00 voor KIKA. Mocht een apparaat echt niet meer te repareren zijn, dan bent u bij RoBoweb ook aan het goede adres voor nieuwe en goede tweedehands PC's, en laptops. "En we verkopen ook onderdelen en software."

Goed bereikbaar
Het servicecentrum aan de Boezemweg 6a in Pijnacker is de thuisbasis voor het team. "Goed bereikbaar, met veel gratis parkeergelegenheid voor de deur", aldus Roel. "Desgewenst komen we ook aan huis om uw computerprobleem op te lossen". Als het gaat om softwareproblemen, dan kunnen de mensen van RoBoweb daar vaak ook op afstand iets aan doen. U zult zelden tevergeefs bellen of langskomen. De werkplaats is zeven dagen per week open. Die ruime beschikbaarheid, zonder afspraak, is één van de redenen dat mensen graag bij RoBoweb komen. "Maar mensen komen ook bij ons omdat ze weten wat ze krijgen: We geven garantie op onze reparaties en bovenal: we genieten vertrouwen. Met onze speciale klantenpas ontvangt u bovendien aantrekkelijke kortingen." Meer info: www.roboweb.nl of volg RoBoweb op Facebook: www.facebook.com/RobowebICT.