<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Fotobijschrift: Helderziende Heler Rianne Collignon in haar praktijk.
Fotobijschrift: Helderziende Heler Rianne Collignon in haar praktijk. (Foto: )

Met Hart en Ziel leven

  kijk op de wijk

"Voor veel mensen is het toch spannend om langs te komen verteld Helderziende Heler Rianne Collignon. Ze vragen zich af wat ze kunnen verwachten, maar zoeken antwoord op hun vragen, oplossingen voor hun problemen of ondersteuning in hun dagelijks leven."

"Als ze dan van mij horen wat ik heb voorbereid is het echt weleens schrikken dat ik dingen weet die zij me niet hebben verteld. Het geeft natuurlijk wel heel veel vertrouwen dat ik ook echt kan helpen.
Mijn behandelingen met mijn gaven op helend vlak zorgen ervoor dat blokkades oplossen, de energie terugkeert en het gedrag veranderd. Mensen ervaren dat echt als een wonder, omdat ze vaak al jaren last hebben van klachten of heel veel verschillende dingen hebben geprobeerd.

Resultaten
Het is niet zo vanzelfsprekend om langs een Helderziende Heler te gaan, maar de resultaten spreken voor zich. Ik bied daarom ook veel mogelijkheden om laagdrempelig kennis te maken, zoals de gratis kennismakingsavonden. Ik ben ook aanwezig bij het Makro Care Plaza op 13 april, waar mensen kennis kunnen maken met allerlei ondernemers op het gebied van zorg en welzijn. Je kunt telefonisch met mij overleggen wat ik voor je kan betekenen.
Neem contact op via 06-10521351 op werkdagen tussen 19.00-20.00, via info@hartenzielonline. nl of geef je op voor de gratis Aandacht Reading avond op 18 maart van 20.00-21.20. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief om het laatste nieuws en leuke acties te ontvangen of like de Facebook Fan Pagina.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>