Naast de Niro, Sportage en Picanto is nu ook de gloednieuwe Kia Ceed te zien bij Kia Autohaag Zeeuw. (Foto: EvE)
Naast de Niro, Sportage en Picanto is nu ook de gloednieuwe Kia Ceed te zien bij Kia Autohaag Zeeuw. (Foto: EvE) Foto: Foto:

Nieuwe modellen voor 'oude prijs' bij Kia-dealer Autohaag Zeeuw

kijk op de wijk

Het is inmiddels duidelijk: door de hogere bpm worden auto's duurder. Gelukkig heeft Kia-dealer Autohaag Zeeuw nog auto's op voorraad die verkocht worden onder de oude regelgeving. "wees er snel bij."

"Vanaf 1 september 2018 wordt de BPM gebaseerd op de nieuwe WLTP emissietest. Daardoor stijgt de BPM", legt Maurice Schook, vestigingsmanager van Autohaag Zeeuw aan de Schieweg, uit. Autohaag Zeeuw heeft voor mensen die hier meer over willen weten een filmpje online gezet: https://lnkd.in/e-GGW46. Dat betekent dat de prijs van een nieuwe auto gaat stijgen: "soms wel tot 4000 euro." Niet leuk voor wie op zoek is naar een nieuwe auto. Maar er is ook goed nieuws: Momenteel kunnen auto`s uit de huidige voorraad nog worden verkocht onder de oude regeling. Maar wees er snel bij: hoe vroeger je bent, hoe meer keus er nog is.

Niro, Sportage en Picanto
Onder die voorraad bevinden zich drie populaire Kia-modellen. "Om te beginnen de Kia Niro. De meest verkochte hybride dit jaar in Nederland. De Niro hoeft niet aan het elektriciteitsnet gekoppeld; de accu's worden opgeladen door het proces van remmen en uitrollen. "Sinds kort is er ook een plug-in versie leverbaar. Met een stekker dus. Die heeft een hogere actieradius en kan een hogere snelheid bereiken terwijl je elektrisch rijdt. Eén van de grote voordelen van de Niro is dat deze auto een trekgewicht van 1300 kilo kan hebben (geremd) en dat is bijzonder voor een hybride. Daarnaast waarderen onze klanten de hoge instap en het rijcomfort." Dan is er de Kia Sportage. Een auto die valt in de categorie crossover SUV. "Klanten waarderen deze auto gemiddeld met een 8,5. Het comfort, vooral dat van de achterpassagiers, wordt eveneens geroemd. En het design en de afwerking is fantastisch." Wie naar een wat kleinere stadsauto zoekt komt uit bij de Kia Picanto. Eveneens met een gemiddelde waardering van 8,5 en hoewel klein, toch verrassend ruim van binnen, zowel voor bestuurder, passagier als bagage. Op deze, en andere modellen geeft Kia Autohaag Zeeuw bovendien nog eens aantrekkelijke kortingen, die kan oplopen tot 3750 euro!

Kia Ceed
Inmiddels is ook het showmodel van de nieuwe Kia Ceed leverbaar. Een bijzonder complete auto die duidelijk sportiever is dan zijn voorganger. Dankzij een vernieuwde wielophanging en dempers heeft de nieuwe Ceed een sportiever rijgedrag gekregen, zonder in te leveren op comfort. Zo kunt u ook met hoge snelheden vertrouwen op een veilige en stabiele auto. De nieuwe Ceed is leverbaar in zowel een handgeschakelde zestrapstransmissie of een optionele zeventrapsautomaat met dubbele koppeling. Kom hem, en de andere modellen, gerust eens bekijken in de showroom aan de Schieweg 53!

!