Afbeelding
Foto: Esdor van Elten

RoBoWeb lost zeven dagen per week uw computerproblemen op

kijk op de wijk

PIJNACKER - Trage Windows of Mac computer? Een virus? Harde schijf gecrasht? Of gewoon toe aan iets nieuws? Bij RoBoweb bent u aan het goede adres.

Zestien jaar geleden gooide Roel Bothof zijn carrière om en begon met het onderhouden en repareren van computers. Wat overgebleven is uit zijn vorige werk is zijn hart voor de klant: Roel neemt de tijd om met zijn klanten te praten, problemen duidelijk te krijgen of een goed advies te geven.

Experts aan het werk
Het team van RoBoweb, dat uit zes mensen bestaat, is expert in Windows en Apple hard- en software. Met elkaar lossen zij tal van computerproblemen op, variërend van een trage computer, antivirusbehandeling of regulier onderhoud tot het repareren van laptops en pc's en het terughalen van data van een gecrashte harddisk. Dat doen zij in de werkplaats aan de Boezemweg 6a in Pijnacker, maar ook bij klanten aan huis of met hulp op afstand. "Voor wifi installeren en optimaliseren of het aansluiten van een printer draaien we onze hand niet om", aldus Roel. Ook voor nieuwe en tweedehands PC's, laptops, onderdelen en software is RoBoweb een vertrouwd adres.

Ruime beschikbaarheid
De werkplaats is zeven dagen per week open. Die ruime beschikbaarheid is één van de redenen dat mensen graag bij RoBoweb komen. "Maar mensen komen ook bij ons omdat ze weten wat ze krijgen: we zijn lokaal en goed te vinden. We geven garantie op onze reparaties en bovenal: we genieten vertrouwen. Een computer is toch vaak een heel persoonlijk apparaat.

Klantenpas
Zestien jaar ervaring betekent niet dat Roel op zijn lauweren rust. Nog steeds breidt hij zijn mogelijkheden uit. "Voor buitengebieden leveren wij snel internet via een straalverbindingen, wij hebben een webshop, wij repareren voor andere computerreparatiebedrijven en vanaf heden verkopen wij ook mobiele telefoons vanaf 199 euro. Met de klantenpas van RoBoweb ontvangt u bovendien aantrekkelijke kortingen op onze producten en diensten."

Algemene gegevens
Adres: Boezemweg 6A, 2641 KH te Pijnacker - Nootdorp
Website: Roboweb.nl
Telefoonnummer: 015-3697799.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00, zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 en zondag van 11.00 uur tot 14.00 uur

!