"We zijn een hecht team van therapeuten" (Foto: PR)

Het is de menselijke maat die telt bij Fysiotherapie Delft Zuid

kijk op de wijk

Tapen is een nieuwe manier om de symptomen van hooikoorts te bestrijden. Bij Fysiotherapie Delft Zuid werken ze er al een paar jaar mee.

"En met resultaat", vertelt Tessa van Ommen van Fysiotherapie Delft. "Van mensen die het probeerden geeft een groot percentage aan dat ze minder klachten hebben. Reden voor ons om dit ook dit jaar weer aan te bieden. Een behandeling kost 17 euro 50. Het voordeel van deze behandeling is dat het redelijk eenvoudig is, en er geen medicatie aan te pas komt. De tape blijft een week zitten. Met drie behandelingen komen de meeste mensen goed door het pollenseizoen heen." Waarom het zo goed effect heeft? "Je geeft via de huid een sensorische prikkel aan het immuunsysteem. De effecten en werking hiervan wordt nog verder onderzocht en wij werken daaraan mee. Wat in ieder geval opvalt is dat het vooral bij jongeren en kinderen bijzonder goed aanslaat."

Hecht team
Anti hooikoortstaping is één van de vele specialisaties van het team van Fysiotherapie Delft Zuid, dat uit zes professionele en goed opgeleide therapeuten bestaat, die ieder hun eigen specialisatie hebben. Naast de 'gewone' fysiotherapie kun je bij Fysiotherapie Delft Zuid ook terecht voor oedeemtherapie, sportgerelateerde klachten, dryneedling, triggerpoint behandelingen, echografie (op afspraak) en speciale ouderenbehandelingen. "We zijn een hecht team van therapeuten", benadrukt Tessa. "We hebben allemaal een passie voor bewegen en het menselijk lichaam. Onze praktijk is kleinschalig en persoonlijk. We hebben in onze praktijk alle hulpmiddelen die we nodig hebben waaronder, een prettige oefenzaal."
Expertise en materialen zijn één ding, uiteindelijk is het de menselijke maat die telt, vindt Tessa: "Wij staan voor betrokkenheid, persoonlijke aandacht en we nemen de tijd voor ieder mens. We hechten hier aan persoonlijk contact, 1 op 1 aandacht. Je bent hier geen nummer. Veel mensen komen bij ons op advies van tevreden patiënten." De goede bereikbaarheid en laagdrempeligheid wordt ook gewaardeerd: "We hebben geen wachtlijst. We zijn eigenlijk altijd bereikbaar. We kijken niet alleen puur naar de klacht maar ook naar de specifieke hulpvraag van de patiënt en hoe we diegene daar zo goed mogelijk mee kunnen helpen en ondersteunen. We zijn echt een team; dat betekent dat we elkaars sterke punten en specialisaties gebruiken. Het kan dus ook voorkomen dat u niet door één, maar twee therapeuten geholpen wordt. We streven naar het best haalbare resultaat. Iedereen is welkom en samen zoeken we naar de beste behandeling. Neem contact met ons op via de website of tel. 015-2620285