<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Een elektrisch verstelbare lattenbodem met zorgstand. (Foto: PR)
Een elektrisch verstelbare lattenbodem met zorgstand. (Foto: PR)

Goed advies draagt bij aan een goede nachtrust

  kijk op de wijk

Een op de vijf mensen in Nederland heeft last van slaapproblemen, zo berekende het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van een gezondheidsenquête.

Dat betekent dus dat een substantieel deel van de Nederlandse bevolking slecht of moeilijk slaapt. En dat heeft gevolgen, want slaap is broodnodig voor een goede gezondheid. Of u goed slaapt, heeft met verschillende factoren te maken. Een van deze factoren, en zeker niet de meest onbelangrijke, is een goed passend matras.

Niet meer draaien en woelen
En er zijn nogal wat mensen die op een oud, versleten of ronduit slecht matras slapen. Met alle gevolgen van dien: Op een slecht matras rust u niet uit. u blijft maar draaien en woelen. En u staat op zonder het idee te hebben goed uitgerust te zijn. Naarmate we ouder worden zijn de gevolgen nog groter, want dan heeft uw lichaam overdag meer tijd nodig om te herstellen van een slechte slaaphouding. Tot u een nieuwe nacht ingaat, en het spel weer van voren begint. Een eindeloze cirkel. Reden genoeg om actie te ondernemen en naar een oplossing voor uw slaapprobleem te zoeken.

Goede ondersteuning
Een van de mogelijke oplossingen is een matras dat goed past bij uw lichaam en uw lichaam op correcte wijze ondersteunt. Goede ondersteuning is namelijk belangrijk voor de bloedcirculatie tijdens uw slaap. Zo voorkomt u dat u wakker wordt van bijvoorbeeld een slapende arm of een pijnlijke heup.
Het type matras waar u op slaapt is in die zin dan ook belangrijk voor uw nachtrust en de specialisten van Dutch Dream Slaapcomfort bespreken dan ook graag met u waarom u voor een pocketveermatras of een traagschuim matras zou moeten kiezen.

Persoonlijk advies
Onze specialisten adviseren u graag persoonlijk over welk matras het beste bij u past, en wij nodigen u dan ook uit om dit zelf te komen voelen want iedereen is anders van postuur en ieder lichaam moet op een matras liggen die als het ware voor u speciaal gemaakt wordt. Dit kan bij Dutch Dream omdat wij een eigen label produceren en dus ieder matras op uw wensen en houding gemaakt wordt, en dit alles voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Voor senioren die langer thuis willen blijven wonen maar een steuntje nodig hebben met het uit bed stappen hebben we boxsprings of zorglattenbodems met bijzondere verstellingen. Voorkom onnodig wakker liggen en kom langs bij een van onze drie speciaalzaken!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>