Logo delftopzondag.nl
Het voltallige huidige team van Specsavers Delft, met centraal Henk van 't Hof. (Foto: Archief/ML)
Het voltallige huidige team van Specsavers Delft, met centraal Henk van 't Hof. (Foto: Archief/ML) (Foto: Martijn Linthorst)

Al onze klanten, bedankt!

  kijk op de wijk

Op 15 maart opent Specsavers Audiciens en Opticiens Delft haar gloednieuwe winkel, gelegen tegenover haar vroegere locatie, aan de Brabantse Turfmarkt, waar de winkel al bijna 15 jaar gevestigd was.

"Sinds de start in december 2003 hebben wij in de winkel van Specsavers zoveel tevreden klanten mogen ontmoeten, dat de winkel nu te klein is om iedereen te ontvangen.
"Wij willen alle klanten van Specsavers Audiciens en Opticiens bedanken voor het vertrouwen dat u ons gegeven heeft in de bijna afgelopen 15 jaar. Dit vertrouwen in ons heeft geleid tot het openen van een tweede winkel in winkelcentrum in de Hoven en een verhuizing van de winkel op de Brabantse Turfmarkt naar de overkant van het plein in het voormalige pand van Bakker Bart.
In deze ruimere winkel kunnen wij nog meer onze professionaliteit in hoor en oogzorg mogelijk maken en u hiermee kennis laten maken."

Feestelijke opening
"De opening van de nieuwe winkel zal zijn op 15 maart om 10.30 uur en natuurlijk zijn al onze vaste en toekomstige klanten daarbij van harte welkom.
Tot en met zaterdag krijgt iedereen die een bril koopt met extra dunne glazen, het montuur voor 1 euro. Daarbij krijgt iedereen bij aankoop van een bril, een kortingskaart voor de parkeergarage.
De winkel zal de maandag, dinsdag en woensdag voor de opening gesloten zijn, maar u kunt altijd terecht in de winkel in de Hoven. wij zien u graag in een van onze twee winkels in Delft."

Henk en Pouran, Maurice, Rosie, Mathijs en het gehele team van
Specsavers-Delft
Audiciens en Opticiens.

Meer berichten