Roel Bothof (tweede van rechts) en een aantal medewerkers van RoBoWeb.
Roel Bothof (tweede van rechts) en een aantal medewerkers van RoBoWeb.

Laptop of pc nodig? RoBoWeb levert een oplossing op maat

  kijk op de wijk

PIJNACKER – Wie een nieuwe, een gebruikte computer of een laptop aanschaft, wil graag ergens op terug kunnen vallen als het apparaat onverhoopt mankementen vertoont. RoBoWeb staat al vijftien jaar voor u klaar, zeven dagen per week.

RoBoWeb viert op 18 oktober het vijftienjarig bestaan. In dit tijdsbestek hebben oprichter en eigenaar Roel Bothof en zijn medewerkers de rol van de computer zien uitgroeien tot vrijwel onmisbaar, zowel privé als zakelijk. RoBoWeb heeft deze ontwikkelingen als computer- en ICT-specialist vanzelfsprekend op de voet gevolgd. In het bedrijfspand aan de Boezemweg 6a kan men terecht om nieuwe en gebruikte desktopcomputers en laptops aan te schaffen, speciaal op maat en naar wens van de gebruikers gemaakt. RoBoWeb geeft op alle modellen drie jaar garantie. Ook voor reparaties en onderhoud aan ICT-apparatuur is men bij RoBoWeb aan het juiste adres. Het bedrijf beschikt over een geavanceerde werkplaats, waar de ervaren medewerkers de pc's met problemen onder de loep nemen en de problemen oplossen. "Naast Windows-specialist zijn wij ook specialist op het gebied van Mac-software en programmatuur", zegt Bothof. "We kunnen dus ook reparaties en het onderhoud uitvoeren aan Macs. En daarbij gaat het om alle soorten iMacs en MacBooks. Wij hebben heel goed contact met onze klanten en luisteren naar de wensen. Wij verkopen alleen wat noodzakelijk is, daarom bieden wij ook volledig naar wens gemaakte computers aan."
Bij RoBoWeb kan men zeven dagen per week terecht. Bothof: "Als je op zondagmorgen bij het ontbijt je digitale krantje niet kunt lezen, dan wil je dat gewoon opgelost hebben. Wij bieden deze service. Rijd gerust naar de werkplaats, waar de deuren 's zondags van 11.00 uur tot 15.00 uur zijn geopend. Een afspraak maken is niet nodig. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een oplossing te bieden of het probleem helemaal te hebben opgelost." Voor de volledigheid: op zaterdag is RoBoWeb van 9.00 uur tot 13.00 uur geopend, en de doordeweekse openingstijden van maandag tot en met vrijdag zijn verruimd en lopen nu van 8.00 uur tot 18.00 uur. Meer weten? Bel naar 015-3697799, mail naar werkplaats@roboweb.nl of kijk op de website www.roboweb.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1