Afbeelding

Verbeterde mobiliteit door autodelen

Ingezonden

De straten zijn overvol en in de stad is het lastig om een parkeerplekje te vinden. Om meer ruimte te creëren biedt SnappCar een platform aan dat huurder en verhuurder samenbrengt. Op dit platform huur je gemakkelijk een auto van iemand uit jouw buurt. Dit bespaart de kosten van de aanschaf van een auto en de kosten die er maandelijks bij komen. Daarnaast is het ideaal, omdat je alleen een auto huurt wanneer jij hem zelf nodig heb. Voor elke gelegenheid bestaat er een geschikte auto.

In Delft heb je het vast ook wel gemerkt. De straten zijn bomvol met auto’s. Door een auto te huren in Delft via SnappCar bespaar je niet alleen heel wat op je portemonnee, maar je helpt tegelijk ook mee aan het oplossen van verschillende maatschappelijke problemen, waaronder de reductie van CO2, het creëren van meer leefruimte en slimmere mobiliteit! 

Als je zelf in bezit bent van een auto, maar je hem niet veel gebruikt, kun je er ook voor kiezen om deze te verhuren via SnappCar. Op deze manier help je niet alleen mee aan de verschillende maatschappelijke problemen, tegelijkertijd verdien je er ook je maandelijkse kosten mee terug, zeker met de Keyless optie! Met Keyless kan je namelijk gemiddeld €350 verdienen aan de verhuur. Het Keyless systeem kan worden ingebouwd in je auto. Hierdoor is er geen sleuteloverdracht meer nodig, aangezien de huurder je auto gemakkelijk met de app kan openen. Het enige wat jij als verhuurder hoeft te doen is het huurverzoek accepteren en de sleutel in het dashboardkastje achter laten.

Wanneer het bezitten van een auto toch te duur voor je is, maar je toch wel graag een auto ter beschikking wilt hebben, heeft SnappCar ook mooie private lease aanbiedingen. Alle belastingen, verzekerings- en onderhoudskosten zijn in het maandbedrag verrekend bij private leaseauto’s. Het mooie van een leaseauto’s van SnappCar, is dat ze, all-risk verzekerd, gedeeld mogen worden op het platform. Op die manier verdien je makkelijk je leasekosten terug!