Kom inspiratie opdoen bij Luxaflex® Indoor van Eradus Zonwering.
Kom inspiratie opdoen bij Luxaflex® Indoor van Eradus Zonwering. (Foto: Eradus)

Eradus Zonwering: specialist in binnen- en buitenzonwering

  en om het huis

DELFT - Eradus Zonwering aan de Julianalaan 124 is al sinds jaar en dag een begrip in de stad en wijde omgeving als het om zonwering gaat.

Zowel binnen- als buitenzonwering van uitsluitend topmerken is in ruime mate in het assortiment vertegenwoordigd. Eradus Zonwering mag dan ook echt te boek staan als specialist. Bij Eradus Zonwering: een Luxaflex® Gallery 'Indoor' en Outdoor shop. Met behulp van verlichting en realistische visuals ervaren consumenten de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding en buitenzonwering. De specialisten van Eradus staan klaar voor een vrijblijvend persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent natuurlijk ook vrij om zelf rond te kijken en zo inspiratie op te doen over de laatste trends. Ook knikarmschermen, screens, buitenjaloezieën en rolluiken. Ontdek de nieuwste collecties binnenzonwering en laat je verrassen door de ruime keuze.

Soorten binnenzonwering
Welke soorten binnenzonwering van Luxaflex® Indoor zijn hier bijvoorbeeld allemaal te vinden? De horizontale jaloezieën, door Luxaflex® in de jaren vijftig geïntroduceerd, kennen we allemaal. Deze geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. Het assortiment is steeds verder gegroeid in breedtes, kleuren en afwerkingen. Daarnaast zijn er verticale jaloezieën en houten jaloezieën verkrijgbaar. De laatste jaren zijn ook de shades in opmars, diverse ingenieuze constructies met stoffen lamellen. Er zijn diverse varianten met de volgende namen: Silhouette, Facette, Duette, Plissé en Roman Shades. Daarnaast zijn er bij Luxaflex® Indoor de rolgordijnen en horren in het assortiment vertegenwoordigd. Eradus Zonwering heeft ook een huismerk en er zijn uiteenlopende Velux Dakraamproducten.
Meer weten?
Neem dan alvast even een kijkje op de website via www.eraduszonwering.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1