Gitta Fleuren speelt in '500 jaar verlangen'
Gitta Fleuren speelt in '500 jaar verlangen' (Foto: )

De muren spreken in Molen de Roos

  cultuur

DELFT - Hoe is het om in een hofje te wonen? En hoe was dat vroeger? Is er veel veranderd in de tussentijd en is de geschiedenis van de vorige bewoners nog voelbaar?

Tijdens de film- en theaterperformance voorstelling '500 jaar verlangen' kun je de verlangens van hofbewoners beleven. De eerder uitverkochte voorstellingen van Kim Schonewille en Gitta Fleuren ontstond vorig jaar in het Hofje van Gratie. Nu speelt deze voorstelling op historische plekken in Delft en er zijn nog kaarten!

Speeldata
Ze spelen op zaterdag 12 oktober om 19.45 uur en en op zondag 13 oktober om 14.00 uur en 16.00 uur een speciale editie in de Delftse Molen de Roos. Tijdens deze voorstelling lijkt de tijd stil te staan. Verlangens verschijnen, verdwijnen, doemen op en vervagen weer in een wervelende, melancholieke dans van film, muziek, stemmen en theater.
Kaarten à 12,50 euro zijn te reserveren via de mail: 500jaarverlangen@gmail.com. Vermeld de gewenste datum, tijd en aantal plaatsen. Bellen kan ook: 06-24887057. Wees op tijd, er is een beperkt aantal stoelen!

 

Meer berichten
 
CustomHtml_1