Logo delftopzondag.nl
World Art Delft bestaat dit jaar twintig jaar!
World Art Delft bestaat dit jaar twintig jaar! (Foto: )

World Art Delft viert 20-jarig jubileum

  cultuur

DELFT - World Art Delft bestaat in 2019 twintig jaar en dit jubileum zal op zondag 15 september om 15.00 uur officieel worden ingeluid door Marja van Bijsterveldt, burgemeester van de gemeente Delft.

Zij zal, samen met directeur Paula Kouwenhoven, even stil staan bij hetgeen de afgelopen periode is gepresteerd en gepresenteerd. Uiteraard zal daarbij worden aangestipt welke rol World Art Delft heeft gespeeld in het cultuurklimaat van Delft, Nederland en ver daarbuiten.
Ter gelegenheid van deze heuglijke gebeurtenis zullen een WAD-jubileumboek en een WAD-jubileumkrant verschijnen. Vervolgens wordt het startsein gegeven voor de jubileumtentoonstelling. Een groot aantal beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland, die in de afgelopen 20 jaar bij WAD te zien zijn geweest, hebben bijzondere kunstwerken gecreëerd voor deze speciale gelegenheid. Een aantal van de kunstenaars heeft toegezegd bij het feest op 15 september 2019 aanwezig te zijn.
De hele manifestatie vindt plaats op de Rotterdamseweg 205 te Delft.
Te bezoeken dagelijks van 13.00 uur tot 17.00 uur.

WAD is gelegen in een inspirerende omgeving midden in het beschermde natuurgebied van Midden Delfland. Rondom het hoofdgebouw liggen verschillende tuinen. Waaronder een beeldentuin, moestuin en sinds 2018 de Hortus Oculus, de belevingstuin voor mensen met een visuele beperking.

Vacature
Interesse om bij WAD betrokken te zijn en ben jij de persoon die het heerlijk vindt om voornamelijk zelfstandig en buiten te werken in de verschillende seizoenen? Dan is dit de plek voor jou! Het betreft een functie als vrijwilliger.
Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan via info@worldartdelft.nl of telefonisch 015-2565589.

Meer berichten