<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Heerlijk in de buitenlucht luisteren naar gerenommeerde dichters (Foto: Henk Groenendaal)
Heerlijk in de buitenlucht luisteren naar gerenommeerde dichters (Foto: Henk Groenendaal) (Foto: Henk Groenendaal, 2636BZ 14 Schipluiden NL, tel. 015-3809473)

Poëziefestival Midden-Delfland 'Dichterbij de Boerderij'

  cultuur

DEN HOORN - Het is bijna zover en als je deel wilt nemen: er zijn nog plaatsen! Op vier unieke locaties (de kerk in 't Woudt en drie boerderijen met fraaie hooibergen in de omgeving van Den Hoorn en 't Woudt) dragen de landelijk bekende dichters Radna Fabias, Erik Jan Harmens, Jaap Robben en Vicky Francken voor uit eigen werk. Mede door financiële ondersteuning van Fonds 1818, Loswal de Bonnen, Stichting SCO en het Groenfonds Midden-Delfland is de toegangsprijs slechts 15 euro.

Op zaterdag 31 augustus vindt het eerste optreden plaats om 13.00 uur, het laatste om 16.00 uur. Na elk optreden is er voldoende tijd om je te verplaatsen naar de volgende locatie waar een andere dichter alweer klaar zit. Dat gaat per fiets. Lopen is ook een mogelijkheid, maar qua tijd wel een beetje krap. De afstanden tussen de verschillende locaties zijn alle korter dan één kilometer.

Deelname
Wat moet je doen om van deelname verzekerd te zijn?
-Maak een bedrag van 15 euro per persoon over naar bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van n.praagman o.v.v. 'Dichterbij de Boerderij'.
-Stuur gelijktijdig een inschrijfmail naar n.praagman@gmail.com zodat wij je mailadres hebben en je via de mail nadere bijzonderheden snel kunnen melden.

Bevestiging
Zodra het verschuldigde bedrag en je gegevens ontvangen zijn, sturen wij je een bevestiging van deelname. Uiterlijk vrijdag 30 augustus ontvang je een link naar de kaart met de locaties en krijg je een tijdschema van het optreden van de dichters, de groep waarin je bent ingedeeld en zo nodig verdere informatie.
Zie ook: www.scodelft.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>